Microchip ICD problem z debugging

S

salamander

Guest
Hallo, sem zgradil ICD s shemo iz mikročip in ko poskušam začeti s debugging (programiranje z icdprog Linux programske opreme, deluje dobro) Vedno sem dobil zmota rek moje MCLR napetost je narobe (vendar pa je pravi upor na mojem demo plošče). Ker mislim, da Problem bi lahko Programiranje napetosti in incorect referenčne napetosti (zato, ker programiranja z linux tudi deluje le, ko sem uporabo zunanjega 13V vir) jaz bi cenil, če mi lahko poveste delovna napetost vrednosti za: Portpin RA3 in napetosti ( v debugging mode) na 78l12 (tako in / out in tal (napetost na diode na tleh tudi)). Hvala veliko ribica

Zdravo, to je znan problem. Če ga uporabljate z MPLAB, da je zaslon, na katerem si lahko ogledate napetost. Igrajte se z resitors (RA0 in RA1), dokler imate pravico napetost. Prav tako lahko poskusite spremeniti vodila z drugo barvo (zelena). To je vodilo ustvarja napetost napotki. Drug način je, da igrajo z tok skozi vodila, da bi dobili pravilne napetosti. Moje ICD deluje z naslednjimi napetosti: Vdd = 4,85 - 4,9 V in VPP = 12,46 - 12,5 V. Ko spremembe, ki jih lahko ogledate z "update" gumb za nove napetosti. Upam, da to pomaga. Klemm

Zdravo, moje napetosti so v tem razponu, vendar še vedno ne deluje, zato bi rad, da vem napetosti, ki prihajajo iz 78l12 regulator napetosti in napetosti, ki jih LED gredo v AD od pic meri z DVM. thx glede Salamander Žal mi je za svoj slab angleški ...

Živjo, hvala za ta odgovor, bom poskusil z drugo LED potem bomo videli ... Glede ribica

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back