merjenje osvetlitev v bližini PWM vodila

R

Rozeta

Guest
Hi all,

Jaz sem načrtovanju naprave s PWM-modulirani rgb pripeljala modul in potrebo po ukrepu zunanjem osvetlitev (iz okolja), s senzorjem nameščen v neposredni bližini.Želel bi, da se uporablja isti senzor za spremljanje proizvodnje je privedla, da ne morem samo preurediti stvari, tako da svetloba iz vodila ne dosega senzorja.

Eden od očitnih pot, saj je pripeljala poganja a PWM signala, je samo merjenje svetlobe v off periods.Tako je photosensor voznik, ki obnaša kot piksel z elektronskega zaklopa in povezovanje nadzora bi bilo zelo lepo.Ali kdo ve za takšno napravo (foto ic ali vozniku ic)?

Že nekaj časa uporabljam za Hamamatsu s9706 za izdelavo prototipov, ki ima digitalni nadzor za vključevanje.To je skoraj, kar sem iskal, razen, da omogoča povezovanje samodejno ničel za rezultat povezovanje, zato je čas integracije ne more biti razdeljena na več "rezine."Da bi dobili dobro branje rabim integracijo krat daljša kot nekaj milisekund, kar je predolgo, da se LED izklopljen ...

Kdo ve, o vseh pojačalo / senzor ojačevalnik modulov z nekaj enakovredno elektronskega zaklopa?

Mogoče sem, da je problem preveč trd in samo uporabo bi morala hitro ojačevalnik z dovolj dobička, da je dober signal, in ukrepa v off periods .. [/ GVideo]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back