Merjenje časa Jitter in faze Hrup Modulated val frekvence.

S

sandesh564_123

Guest
Prosili so me, da bi našli način za merjenje časa tresenja in faze hrupa moduliranih valov frekvenc. Poskušal sem iskati veliko, vendar pri-zaman. Če vsak organ ima kakšno idejo, ali dokument, ki je lahko koristno za mene, potem bi bilo super. Hvala.

V prevoznik CW, je čas, jitter pogruntal z vključevanjem fazni šum in s tem spremenite, da pk-pk ali rms čas Treperenje. Če je eden je namenoma FM moduliran nosilec, nato pa, da bo FM modulacija zlahka dominirajo nad učinkom fazni šum. Torej, vse kar morate storiti, je analizirati fm modualtion in boste imeli odgovor. Morate vedeti, odklon in moudlatating frekvence (s). Če je odstopanje veliko, potem je mala približki kota ne veljajo in boste imeli veliko jitter časa!

Sandesh, če prav razumem pravilno, lahko ukrep fazni šum, kot si običajno, ampak prezreti FM tone v vašem ploskvi fazni šum. Na primer, če je vaš FM frekvenco določi na 10kHz, fazni šum pri 10kHz ne velja (ne da izmeriti). Vse fazni šum na drugih točkah pogostosti še vedno veljajo. To deluje, če je določen vaš FM frekvenco.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back