MEMS za apllications RF - nekateri potrebovali nasvete

M

mowgli

Guest
Hallo Potrebujem samo nekaj nasvetov, na katerih bi lahko najboljše orodje za EM simulacijo (polni val) iz MEMS komponent, predvsem me trenutno sodelujejo pri oblikovanju nastavljivi filtri in stikala pred koncih RF za radijske komunikacije v območju 30 MHz - 1GHz. Prav tako sem vedeti podjetja, ki bi ta izdelek naprave (tudi po meri, ki temelji na mojem specifikacijami zasnove). Hvala za vse

Prawie 2000 zgłoszeń dotyczących zamieszczania i rozpowszechniania nielegalnych treści w Internecie trafiło w I kwartale 2014 r. do zespołu Dyżurnet.pl, który jest jedynym w Polsce punktem kontaktowym przyjmującym zgłoszenia o nadużyciach w sieci.

Read more...

za mechnical in toplotno simulacijo, lahko izberete conventor ali ANSYS. za EM je zmogljivost, sonet in HFSS pogosto poročali. vendar sem perfor da XFDTD glede

Za popolno analizo 3D FEM vam priporočam HFSS, bodisi stare Agilent od trenutne različice Ansoft. Vendar pa je to odvisno precej od vrste problema in tudi do neke mere na frekvenco, tako da boste morda želeli poskusiti z različnimi programsko opremo za simulacijo natančnosti. V nekaterih primerih lahko 2.5D dovolj, vendar vaše kilometrine lahko razlikujejo. Mimogrede, sem vedno mislil, da so MEMS stikala za RF precej kratko življenjsko dobo, to je njihova življenjska doba se lahko meri v minutah, če se uporabljajo za hitro preklapljanje anteno. Za nastavljivi filtri lahko MEMS v redu. Samo moje mnenje:) Hobbie

[Quote = mowgli] .. cut ... Prav tako sem vedeti podjetja, ki bi ta izdelek naprave (tudi po meri, ki temelji na mojem specifikacijami zasnove). Hvala vsem [/quote] Vprašanja v vprašanja: Kaj je osnovni material bo vaš prehod na osnovi? kakšne druge tanke plasti so potrebne? galvanizacije je potrebno? Kaj razmerje je potrebno? bo SU-8 pm-LIGA zadostuje za Aspect Ratio? se pravi LIGA potreben za Aspect Ratio? Ali je ASE proces uspešno proizvajalca Turing alternativo, da bi zadostili potrebi razmerju? Ali je združljiv CMOS proces primeren za oblikovanje? .... Glede na odgovore, boste imeli nobenih livarn, ki so sposobni proizvajati napravo. Prav tako zelo malo livarne sprejeti pred obdelujejo rezin. Če lahko daš boljši opis je mogoče najti rešitev. Lep pozdrav, pellwurst667

ne uporablja kdorkoli delež e-knjigo na MEMS RF? kot vem, Rebeiz izdal knjigo na tem področju, ki vedo, kako zaslužiti

Prav tako lahko poskusite ANSYS, dober software FEM. To programsko opremo lahko storite tako mech in EM simulacije. Čeprav je simulacija EM ni zelo močan, še posebej za anizotropno dielektričnega ali ferita. Ampak verjamem, da bo dovolj za večino, predvsem pri MEMS. Jaz pristanišče slišali ena izvaja MEMS na ferita ali drugih materialov smešno.

Ansys je dobra izbira, vendar se morate najprej seznanjeni s teorijo FEM, in skrbno ustanovljena parameter.

[Quote = egliu] hi shou, kaj je pomen MCU [/quote] Preverite na vrhu strani, MCU Fileman in še tam. Boste morali registrirati (svoj free), da bi dobili dostop do prenosov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back