mehko potrebno pomoč. "To ne tok pravice

N

nuttaphong191

Guest
Ok, ve sem naredila svoj prvi DIY PCB, jaz poskušam spajka LED v luknje in sem ma popolno newbe, imam Weller WES51, jaz pa sem s pomočjo 1 / 32 0,8 mm konico.Sem jo nastavite na 65 vatov gre 35-85.

Sedaj sem dal tip na pad ob vodi in nato težko spajka za vodila pin.
Ko sem uspe priti spajka za taljenje ne tok prav.

To šele globs okoli vodila pin, sem mislil, pad & pin so susposed k **** spajka v območje nekako pad tesen, tako jaz bi imel čisto skupnega, ampak da ne bo šlo.

VPRAŠANJE:
Kaj moram narediti?Kaj delam narobe?Poskušal sem dajanje nekaj spajkanje na
Iron namig, da Tin, ampak ni nobene razlike.

Kakšno spajke uporabljate, in kakšen tok uporabljate?Ali spajka ima vgrajene flux-in?

Ko spajka ne normalen pretok, je skoraj vedno, ker skupno ni popolnoma čist.Naloga tok je za čiščenje materiala kot vezivo začne teči.

Ste omenili, da ste z uporabo "DIY" board.Ali je to odbor, ki ga sami jedkanih?Ob predpostavki, da uporabljate jedro, spajke toka, eden od razlogov za bakrenih pad ni spajkanje lahko oksidacijo, ali upreti, da ni bila očiščena off, če je vozilu sami vgravirano.Drug razlog za baker ne spajkanje je, če temperatura ni pridobivanje dovolj vroča, vendar to ne zveni verjetno, z opremo, ki jo imajo.Poskusite čiščenje bakra dobro z acetonom.

johnyaya napisal:

Poskusite čiščenje bakra dobro z acetonom.

Dve leti nazaj, ko sem naredil svoj prvi spajkanje, sem tekel čez to vrsto video Vadnice:

http://radiojove.gsfc.nasa.gov/telescope/soldering.htm

Našel sem jih v pomoč.Ti lahko pomagam, preveč.S spoštovanjem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back