D
disturb
Guest
moj e-poštni naslov: mehdi.amini82 @ yahoo.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo Jaz sem mramini od Kerman, Iran delam za električno distribucijsko podjetje, ki uporabljajo programsko opremo digsilent moči tovarne narediti posnetje ostrih robov okoli distribucijskega omrežja. Vendar imam težave s to programsko opremo: Mi uporabljamo GIS (To je zbirka podatkov sestavljena iz statičnih podatkov v omrežju) na posnetje ostrih robov okoli distribucijskega sistema. Toda ta banka ne more predstaviti vrstice podatkov ali impedance matrični, tako da imam za pretvorbo statičnih podatkov v datoteko oblikovano kot ". DLE" z uporabo pretvornik modul in nato sem ga odprite (. DLE), v digsilent tovarni moči in branje R in X (Odpor in upor) na vsakem oddelku za oblikovanje matrike vrstice podatkov. (z desnim klikom na odseku, in jih bere iz jeziček Urejanje). je težko in potrebujejo veliko časa, saj obstaja veliko delov za nekatere omrežje. Zdaj imam pod vprašanje: Kako lahko ekstrakt impedance (ali linije podatki) matrico za pretvori omrežja v digsilent? Ali obstaja preprost način? Prosimo, vodi me po zaslugimoj e-poštni naslov: mehdi.amini82 @ yahoo.com