Mešalniki

A

Abu Ammora

Guest
Želim zgraditi Mixer v oddajnika do pretvoriti freq. do 85 MHZ uporabo lokalne oscilatorja od 75 PP MHZ & 300mV Torej, kaj vrste Mixer i graditi, želim za izvajanje sistema za PCB, in jaz predlagam, da bi bilo s tranzistorji ali MOSFET, je to mogoče, lahko kdorkoli pomoč mi? Hvala

Vaš najlažja možnost je, diode prstan mešalnik. http://www.minicircuits.com/dg03-86.pdf na dnu strani so nizke mešalniki LO raven, ki jo lahko uporabite. Bodite prepričani, da sledite mešalnik z pasovni filter, da odstranite slike pri 65 MHz in feedthrough LO pri 75 MHz. Najbolje je, da dajo 6 dB pad med mixer proizvodnje in filter. Put 10 MHz signal IF vhod in 75 MHz signal na vhodni LO in dobili izhod v pristanišču RF. 10 MHz signal je 20 dB pod LO (30 mV), da se zmanjša nelinearnost efffects.

u lahko uporabite eno mixer tranzistor je zelo enostaven za izgradnjo uporabo BJT všeč khouly

[Quote = khouly] u lahko uporabljata isti mixer tranzistor je zelo enostaven za izgradnjo uporabo BJT všeč khouly [/quote] [size = 6] Hvala, Can u prosim dajte mi dela No za take tranzistorji [/size]

saj je odvisna od pogostosti ur pri 100 MHz, lahko poskusite u 3904, vendar nisem prepričan, da ga poskusite khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back