Mešalnik Design

N

nitrojacob

Guest
Jaz sem novi v RF.Pravkar sem začel eksperimentirati z AM Radijski.Setup a TFR sprejemnik uspešno_Obstajajo težave s svojim Superheterodinski design.Mislim, da je problem z mešalnik.

Jaz sem študent inženirstva z razumevanjem vezij.Ko pride do prakse, se izkaže, da je zelo težko brez SLO.

Če ima kdo tehnične projektne informacije o tranzistor AM mešalniki (tisti tranzistor mešalniki, v kateri je tranzistor je nelinearni pristranske v regiji).

Tudi informacije o "stvari, ki jih je treba zapomniti," so prav tako dobrodošli.

Hvala
Jacob

nihče ne bo odgovoril na takšno vprašanje, Ur.Ti bi moral opredeliti, kakšen problem u izpolnjeni.Sicer pa pojdi iskati učbenika

preverite Gilbert celic mešalniki čipov na trgu obstaja veliko vlogo opombe na njih

Khouly

Si res moral gledati na signal ravni v vsaki fazi vašega design, preprosta transistorja mixer, kjer je ena sigal se uporablja za osnovo za tranzistor in druge - modulacijskih ena se nanaša na vozilo.Drugi mudrih lahko uporabljajo dvojna vrata fet in uporabite eno od izhodi modulacije RF signal na to ali je v drugih vrat.

S takimi vprašanji ali res morali biti bolj natančen glede svojega vprašanja signal ravneh ter opredeliti, kaj natančno je vaš problem.

Veliko sreče

Shogun

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back