C
CWT
Guest
Hi there,
Trenutno imam graditi modulator in Demodulation, kot je prikazano v Fig.5 in Fig.29.
Frekvence za spreminjanje vhodnega signala = 1kHz
Nosilna frekvenca = 100kHz.(tako za modulator in Demodulation)
Modulator output (bodisi V ali V-), je lahko dobil modulirane output AM.(Vendar, jaz šele raba V-prenašati, V i levi kot nobene povezave).Jaz raba dve žice, da deluje kot antena za modulator in Demodulation.S pomočjo brezžičnega prenosa, jaz vekanje pridobljeni modulirane izhod iz Demodulation.Tudi če antene je zelo zelo blizu.Kaj sem dobil le prevoznik signal.Ampak, če sem pustil dva stika z anteno seboj, moči jaz zaslužiti proizvodnje in je enaka kot prilagajanja signal.
Torej moj dvom je:
i.Ali je dolžina antene, ki vplivajo na prenos?
ii.Ali je prenos moči ni dovolj?
Ali obstajajo katere koli druge dejavnike?
Hvala vnaprej.
S spoštovanjem,
CWT
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge
Trenutno imam graditi modulator in Demodulation, kot je prikazano v Fig.5 in Fig.29.
Frekvence za spreminjanje vhodnega signala = 1kHz
Nosilna frekvenca = 100kHz.(tako za modulator in Demodulation)
Modulator output (bodisi V ali V-), je lahko dobil modulirane output AM.(Vendar, jaz šele raba V-prenašati, V i levi kot nobene povezave).Jaz raba dve žice, da deluje kot antena za modulator in Demodulation.S pomočjo brezžičnega prenosa, jaz vekanje pridobljeni modulirane izhod iz Demodulation.Tudi če antene je zelo zelo blizu.Kaj sem dobil le prevoznik signal.Ampak, če sem pustil dva stika z anteno seboj, moči jaz zaslužiti proizvodnje in je enaka kot prilagajanja signal.
Torej moj dvom je:
i.Ali je dolžina antene, ki vplivajo na prenos?
ii.Ali je prenos moči ni dovolj?
Ali obstajajo katere koli druge dejavnike?
Hvala vnaprej.
S spoštovanjem,
CWT
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge