MC CDMA algoritem

C

cwjcwjcwj

Guest
Je kdo tu so preprosto MC CDMA matlab code ....Kar koli specifikacije ..... Rad bi le, da imajo kratek idejo ..... hvala veliko

Mislim algoritem v Matlab ...... namesto informacij iz papirja

(Multicarrier CDMA) MC-CDMA ni algoritem!To so več algoritmov, ki se lahko uporabljajo na tem področju, kot so upravljanje napajanja, LMS, itd RLS

Žal .... jaz sem še ne pomeni algoritem ...... mislim program v matlab .....

Ni preprosto kodo, matlab za oponašanje MC-CDMA sistem, ker bi si morali navesti več stvari, kot je zbledela (npr. Rayleigh ali Rician) itd

Preberite tej knjigi: R. Prasad in S. Hara, pregled Multicarrier CDMA, Proc.of IEEE ISSSTA 96, Mainz, Nemčija, september 1996, str.107-14.

Živjo.

Im početje končno leto projekta na Peak-to-Average Power Znižanje tehnike v MC-CDMA sistemov.Najprej, bom moral imeti osnovno MC-CDMA sistem z AWGN kot kanal.

Trenutno imam kodo za spekter OFDM generacije, ki sem dobil s spletne MathWorks.Nameravam uporabiti kodo kot modulacije OFDM in del Demodulation celotnega MC-CDMA sistem.

S kodo, sem uspela ustvariti spektra OFDM in si se potrudil za izračun USI.Vendar pa skupno število signalov po FFT podvoji vhodni signal, ki je povzročila USI izračun ne uspe.

Ali veste, zakaj se to dogaja in kako rešiti ta problem?

Hvala.

P / S: koda, ki sem pridobljeni lahko dostopate preko te povezave http://www.mathworks.com/matlabcentral/files/6957/ofdm_signal.m

Zdravo!delam projekt v isto temo .... u strjena lava pomoč mi ...?

yongbn wrote:

Živjo.

...

S kodo, sem uspela ustvariti spektra OFDM in si se potrudil za izračun USI.
Vendar pa skupno število signalov po FFT podvoji vhodni signal, ki je povzročila USI izračun ne uspe.

...

Hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back