MAX7219 ni čisto dovolj, človek!

Ah, ja, seveda! Hvala za popravek. Naročil sem nekaj commoned upor mrežami med različnimi vrednotami in bo poskusil s tem, kakor hitro je prišel vse. Pin-out od 2803s in 2981s omogoča zelo enostavno, da te upore na Maketa. Bom posodobiti to nit. To lahko traja nekaj časa, ker sem se naloži nekaj komponent iz Kitajske, zaradi stroškov.

OK, sem vesel, da poroča, da to deluje. : Lol: sem imel samo za spremembo omejitev uporov za LED. Nisem upoštevala padec napetosti skozi 2803s in 2981. Torej, to so zdaj 22R in 560R za decimalno vejico. Ampak bi si želeli, da bi ponovno preračunali ti za vaše zaslone anyway. Prav tako so bile obremenitve upori med MAX in 2981 ne zahteva, vendar je delal prav tako dobro z njimi. Imam spremenjeni načrti. To je, kako to dejansko deluje. Vzel sem nekaj slik iz mojega testiranja. Prvih nekaj prikazati vezje na Maketa. Nato polovico zaslona v akciji. Potem sem vse, kar je vgrajena na krov strip. Prva plošča je eno z MAX, da sem že. Druga pa sem danes je "voznik board". Na tem forumu lahko vidite, zakaj je bilo veliko lažje, da uporabite drugo 2803 kot inverter. Samo eno žico na celotnem vozilu. ;-)) https: / / picasaweb.google.com / chris.yesyes / ObservatoryClock #

Zelo lepo! Bravo! Jaz lahko premagati na velikost, čeprav, moja največja digitalna ura je bila nekaj več kot 4 metre visoko! Brian.

Hvala! Ponavadi pravijo, velikost ni pomembna. Je pa zadeva veliko za ta projekt .. ;-) 4 metrov pravite? Prostoru, kjer bodo prikazani na koncu sploh ni 4 metre v katerokoli smer ... ;-) Mine bo imel 8 numeričnih znakov in 8x64 LED matrica za besedilo (še 8 MAX7219) ;-))

Velika ura je alfanumerična, narejen iz 6 "fluorescentne cevi. Sevalni grelniki so ostali teče z nizko močjo, da bi začeli takoj in električno omrežje je bila preklopi na cevi z elementi. To je bil za dobro znane prodajalcu avtomobilov, ki na srečo je imel kratko ime, se na zaslonu izmenično čas in "L * X ZA CARS". Brian.

Tukaj je majhen trik, invertni številka 3 (deset minut ena), tako da Dp je zdaj na vrhu levi. Sedaj priključite to številko s počitkom, kot sledi: Digit 2 (ur) Digit 3 (deset minut), d do AE in je bf za ca za db da ec za fg, da g Dp do sedaj Dp si lahko blink Dp na številko 2 in 3, in bo izgledal strokovni eno.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back