Matlab koda za digitalne Modulation & Demodulation

H

hashmi

Guest
HI FRIENDS,

Ali lahko vsak organ, da matlab koda za digitalno modulacijo s kablom, ki povezuje zvočne kartice med dvema računalniki.

1.is done by microphone.

Za komunikacijski sistem glas, ki je prav tako zagotovi, glas realnem času zajetja
se izvede z mikrofonom.Ker programsko orodje MATLAB, snemanje zvoka vključujejo odpiranje valovne oblike avdio strojne opreme za vnos in prenos odbojnikov za API prejemati zanesljivih podatkov.

2.
Za prenos smo izvajali BPSK (Binary Phase Shift Keying) na niz podatkov v MATLAB.

WORK TO DO:
Capture glas v matlab uporabo svojih zgrajen v funkciji.
Izvajati da modulacije sheme, da zbranih podatkov
Prenos podatkov v razpoči, lets reči, da je pošiljanje 200 vzorcev in nato dati zamude nekaj časa in nato ponovno pošlje vzorce in tako naprej
Na koncu sprejemnik, demodulacijo podatki1.Voice zajemanje s waverecord funkcijo matlab ------  2.izvajanje

BPSK in nizke pass filter kodo (kar je bilo že omenjeno )-------  3.pošiljanje podatkov

prek zvočne kartice, ki povezujejo računalnike -----  4. Ob strani sprejemnika implemnt kodeks

BPSK v obratnem vrstnem redu, ki bodo Demodulation ---  5.uporabljajo inverse nizka pass

filter (ki je ravno nasprotno od kode sem poslal u )------  6.play glas

uporabo Waveplay funkcijo Matlab.Rabim je že leta psiible, sem zelo hvaležen za tiste, ki so mi pomagali pri tem zahtevnem projektu.

Best Regards ..............

vi moči šele raba matlab zaboji za orodje in Simulink za izpolnjevanje le-tega.

BRM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back