matematika knjigo?

W

wolfheart_2001

Guest
živjo,

temo lahko izgleda smešno, da je treba uvesti tukaj, ampak v resnici vse nepremičnine designes zahtevajo poglobljeno znanje matematike posebej Fourier, Laplace transformacije in verjetnosti.

i coudnt odkriti knjigo popeljal od tal navzgor, kot je bila "popolna referenca" serije, na primer, ne gredo globoko v neumne teorije matematike, ki niso uporabne na vseh za inženirje in večino knjig sem videl korak v kritičnih in pomembnih točkah, ki im prepričani tisoče inženirjev se lahko izgubili v svojih universiety študij.

Torej, če kdo ve resnično dobra knjiga matematike disscuss za inženirje, korak za korakom in način doživeli, da sam spodbuda mi svoje ime

mimo vseh

I s katerimi se srečujejo isto naloga ..vendar, mislim u iti skozi več kot le eno knjigo ..Fourier, kot na primer, moči u iti po .. priročnik DSPin za Calculus, moči u nanaša na Calculus Bible ..
V vsakem primeru ..obstaja dobra knjiga matematike izgleda od tal navzgor res ..vendar ne zelo veliko v tehnične aplikacije ..ta knjiga se imenuje:
Uporabna matematika - Olver PJ, Shakiban C.
Mislim, da je na voljo tukaj za download ..če ne, povej mi in jaz bom upload to zakaj u ..
S spoštovanjem

Kako dobri ste v matematike ni odvisno od tega, koliko knjig ste prebrali.Namesto tega depnds o tem, kako daleč ste šli v reševanje problemov.Celotna kvantni mehaniki temelji na enotnem PDE - Schrödingerjeva enačba.Reševanje da enačba je bolje kot branje knjig 10 kvantne mehanike.
Zato, jaz ne mislim obstaja velika razlika, ki knjigo prebrati, če ste le iščete kratko frizuro.Srečno.

Jaz sem ugibati vas morda zanimajo določene teorije (Aksiomatski ali naiven) kot izhodišče.To v povezavi z logiko, se zdi, da so temelj vseh mathmatics.

Od tam, poskrbite, da boste študij nekaj resničnega analizo.Verjetno ne eno knjigo besedilo, ki zajema vse od tal navzgor, če pa študija teh temah, bo zagotovil trdne temelje za bolj uporabne teme.

Vsi si rekel, lahko najdete v Haykin-s knjigo, signala in sistem, ki ga lahko najdete Laplace, Fourierjeva transformacija in Z, verjetnost je bolje pojasnjeno v communicacion Haykin knjigi, vendar v to temo, ki jo želite preveriti ou Lahtiju - s knjigo.

osebno, sem se naučila Fourier serije in Laplaceova transformacija skozi knjigo besedilo matematika imenom;
Knjiga - Advanced Engineering Mathematics, 2nd Ed., 2000
Avtor - Zill, GD in Cullen, MR

Potem pa sem z uporabo 2 več inženirskih knjig pristop reference, da razpravljajo o mistly Z-transformacija, Fourier Series, Laplaceova transformacija
1) Uvod signalov n Systems 2. izdaja
Avtor - Edward W. Kamen
Založba - Maxwell Macmillan Int.Edition

2) Stalno n diskretni signali n Systems 2. izdaja
Avtor - Samir S. Soliman, Mandyam D. Srinath
Založba - Prentice Hall

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back