Marantz AV9000

J

jeffshort2000

Guest
Živjo,
Imam Marantz AV9000, da je samo ustavil vklopu.Je kdo pojma o tem, kaj je lahko problem ali povezave za storitve priročnik?Sem preveril stvari enostavno tako daleč, varovalka je dobro ..itd
Hvala,
Jeff

Dragi Jeff,
Niste omenjeni do kakšne stopnje ste preveri napajalnik.
Mimogrede i nimajo diagram vendar imam popravljao stotine takih stvari brez schematic.For shematskimi lahko poskusite www.eserviceinfo.com.
Prash.

Hvala za odgovor,
Sem preveril varovalko in to je dobro.Moram preveriti moč s stikalom in transformatorjem in izgleda v redu.Imam 24V iz napajalnika plovilu, vendar v in - 5V in 12V sta odšla.Ko sem jo na ni rele klik.Ne vem, kje začeti, oddaljenem vezje ali napajanja.

Hvala,
Jeff

Pogledala sem za nekaj ur.Poglej kaj sem našel zate.Upam, da pomaga: D
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Sem iskal to tudi.Za nekaj dni, da je.Smem vprašati, če vam je bilo to?

Nekatere ugotavlja, da bi vam pomagal ...shematični ni res zahteva, da se določi 99,9% za AV9000 popravila.

V bistvu je AV9000 je težko na to filter kondenzatorjev v napajalnih ...Zamenjaj vse na elektrolitskih kondenzatorjev na drugi strani (Veliko jih!) s kakovostnega 105-Degree kondenzatorji in to ponavadi prinašajo AV9000 nazaj do življenja (in to ponavadi zvok občutno boljši preveč).

Nazadnje, če je mogoče, stališče (ovinek) je kondenzatorjev oddaljen od toplotne ponorih, tako da njihovo sobni temperaturi, se ne dvigne po nepotrebnem v normalnem delovanju.

S spoštovanjem,
Lance

Tukaj je Service Manual
WinRar Slika 5 delov celotnega

delov 3 in 4 in 5

To je resurrecting stare nit.Imam Marantz AV9000, da zaprete tudi delovnih - ni moč na vseh.Sem odkril, da je eden od zalotane v varovalke za transformator krovu je žrtvoval.Potegnite transformator in upravnega odbora iz podstavka in preverite continutiy vse od Wickman varovalke (dve povratni TR5 in 4 pravokotni) na transformator krovu.Če nimate kontinuiteto, potem most ali zamenjajte varovalko, da bi videli, če to reši problem.Varovalke lahko izvirajo iz Mouser.com če so potrebni zamenjave.

Izgleda, da je to moj problem preveč!

Na krovu Trafo obstaja šest varovalke:

FB51 -> 2A
FB52 -> 2A
FB53 -> 1,6 A
FB54 -> 1,6 A
FB58 -> 500mA
FB55 -> 500mA

FB54, FB58
in FB55 so razdeljene!

Bom upanje to koristne informacije

Welcome to EDABoard.com