LVS Napake zaradi Dummy tranzistorji

M

MohEllayali

Guest
Zdravo,

Imam napake na LVS zaradi lutke tranzistorjev, sem prebrala malo o tem, in pogruntal, da moram navesti nekaj možnosti filtriranja na LVS krova.

Jaz sem strah delaš stvari v napačno smer, tako da ga lahko nekdo, daj mi prosim nekaj pojasnil o različnih možnostih

LVS Filter neizkoriščene možnosti
LVS Filter neizkoriščenih MOS
LVS Filter neizkoriščenih bipolarni
LVS Filter neizkoriščenih Kondenzatorji

so črke, kot so AB RC itd, da ne bo smisel za mene

Jaz sem uporabo kalibra LVS

Veliko hvala

Hai moj prijatelj, to pomeni, da LVS bo proučila možnost, da se ne predstavi in sicer ko so se lutke tranzistorji niso prisotni v shematskimi nas in mi to možnost, da jasno LVS, tako da orodje bo prezreti dummies.

To je dobra praksa za stopnje (in pot) so lutke v shematskimi, preveč.Tako boste vedno imeli dober pregled o možnih nadomestnih naprav, in ne boste morali Rvati s LVS pravila "za filtriranje.

Ok fantje hvala ...Sem bila dejansko iščejo dober dokument govorimo o različnih možnosti!vendar sem Zatikajo in sčasoma oblikovale lutke tranzistorjev na shematskimi ...
Rekel si, da je to dobro navado, da to stori, ampak si predstavljam, da ste, ..Naj povem 100 tranzistorjev ...bo dolgočasno, da jih z roko, kajne??
veliko hvala

dobro.če ste uporabili primer ime (npr. NM <100:1>) za svoje lutke naprav, lahko samo eno mesto v shematični primer.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back