S
SherpaDoug
Guest
Jaz sem poskušal uporabiti DraftSight da pripravi nekatere mehanske strojne opreme za moje PCB. DraftSight je SolidWorks freebie 2D klon AutoCAD. Če grem v McMaster.com in dobili. DWG ali. Dxf risbo vijak (MCM # 99306A624 na primer) vijak na voljo v zmanjšati na 0,7 x velikosti. Dolžina vijaka zaklical v Risba je 1 ". Dolžina vijaka z uporabo DraftSight razsežnost orodje je za 0,7:" Če sem lestvici celo vijak z 1/0.7 = 1,42857 razsežnost orodje, zdaj pravi, da je 1 ", vendar besedila v risbo čudežno spremeni v 1,429 "Ali obstaja način za uskladitev dveh? Ali moram izbrisati vse McMaster dimenzije, obseg del, in spoznavanje novih dimenzij? Ali McMaster risbe lažne? Zaradi tega je res težko, da bi risbo iz uvoženih delov. PS Pravkar sem jo poskusil na drugem računalniku s pravimi AutoCAD in počne isto stvar. Torej, bodisi McMaster je slabo risbe, ali sem nekako zmeden ..... PPS Približno polovica 08/03 McMaster je "x 1" hex vijaki (različnih stilov), so prave velikosti v risbah, nekateri so prevelike, nekatere so premajhni. Mislim, da moraš preveriti vsak del vas uvoz in popraviti slabe :-(