@ ltera Max II ter qu (at) rtus - pomoč pri potrebnih orodij!

Z

znosti

Guest
Živjo,

Jaz sem z brezplačno različico @ ltera Max II plus in dela na načrtovanje za ACEX1K50.Zasnova lepo ujema z veliko prostih sredstev.Časovni bit, čeprav je v več mestih, tako da sem samo za čas, ki niso območja.

Projekt je napisana v VHDL, zato sem le omejen nadzor o tem, kaj se v resnici ustvarila (s Leonardo Specrum na prvem mestu).

Vendar pa je v Regler MAX II plus ne kraja vse neposredno neumen mest, pogosto v največji možni meri zakasnitve.Seveda, lahko določi, da do neke mere v floorplan editor, vendar je pri uporabi tako imenovani qu (at) rtus Regler možnost, ni mogoče določiti za prikazovanje celic / LUT ravni.Ali obstajajo spust načine za nadzor Regler in dobili čip peform da je najboljši?Ali qu (at) rtus mogoče narediti boljše delo in omogočajo boljše ročna komanda?

Drugo vprašanje je fanouts.

slow.

Zdi se, da na ACEX1K a fanout of morda do 6-8 je dokaj hiter, vendar na večji fanout je hitro pridobivanje zelo
počasno.Zaradi visoke abstrakcije v VHDL ne obstaja enostaven način sem vedela, da ustvarjajo vzporedne veljavnosti (odvečni) logiki, tako da fanout se hranijo na dovolj nizko raven posameznih celic za pospešitev logike.

Vse dobre ideje, koga?

Jednymi z pierwszych procesorów Broadwell jakie trafią na rynek będą układy z serii Core M, dedykowane do stosowania w tabletach. Procesory mają wypełnić lukę między niezbyt wydajnymi układami z serii Atom, a pełnoprawnymi chipami z serii Core. Dzięki produkcji w najnowszym 14-nanometrowym procesie układy mają zaoferować wysoką wydajność, a jednoc...

Read more...

Če želite ustvariti odvečne logika vedno mislim,
da je edini način, da povem sintetizator, da to storijo z uporabo LCELL primitivi.Vendar to bo koda manj portable.Metoda (prevzame signal "izvirnik" treba podvojiti):Knjižnica @ ltera;
use@ltera.all; (ni 100% prepričan, če je to pravilno)
, orig_dup1
);

LC1: LCELL pristanišče zemljevid (original, orig_dup1);
, orig_dup2
);

LC2: LCELL pristanišče zemljevid (original, orig_dup2);

....Upam, da bo to pomagalo [/ i]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back