LNA testiranje

M

Murlix

Guest
Jaz počnem 12GHz LNA uporabo ATF36077 PHEMT (avago).I izdelani hav in spajkana vezje.
Moj Vgs =- 0.21V in Vdd = 4.8V (točka deluje Id = 10mA, Vdc = 1.5V in Pin (max) = 10dBm.

1) Ali lahko kdo razloži to in dont je pri preskušanju ojačevalnik.

2) Če LNA ne deluje, kaj so običajno vzroki za to?

hvala

frist vseh u morate vedeti ur test setup
1) Visokoregalni "vektor omrežje analizator", je to dovolj za večino linearne testov
2) u treba vir hrupa ter merjenje hrupa slika možnost
3) Singal genrator, in spekter analizator za merjenje 1 dB stiskanje točke

ali kaj so opremo so u?

biti previdni bratranac za ESD občutljive naprave, prav tako carelfull pri prilagajanju pristranskosti točka

u potrebno umerjanje ur Visokoregalni

Khouly

Moj univerzitetni laboratorij doesnt so VNA.We le hav Network analizator, generator signala in analizator spektra.
1) Kako moram jaz za analizo hrupa številke?

2) Kako za preprečevanje posledic ESD pri preskušanju?

3) moči u pls povej mi kaj več o prilagoditvi pristranskosti točko? (I treba uporabljati pristranskosti napetosti -0,2 najprej pred vdd ali obratno? Bi jaz povečati vdd počasi od 0V do 4.8V ali 4.8V tem trenutku i priključiti napajanje?)

1) omrežje analizator je Visokoregalni
2) preverjanje ur oprema datasheet in preverite, če je kabel hrupa sliki measurments

3) ESD.dana razlog pad ur na roko, ko u, ki se ukvarjajo z vezjem

4) o pristranskosti u točko je treba uporabiti oba, ali vrata frist, potem možganov

Včasih, ko se vrata obtok in u priključite možganov tranzistor Mar bo delo še

khouly

zahvala u zelo veliko za odgovor.

Jaz dont razumeti, kaj u pomeni ", ko se vrata obtok in u povežete tranzistor, ne bo deloval spet".moči u pls pojasni?

mislim včasih wiith phmets, ko se u dobavo možganov in da je plavajoča vrata, tranzistor bodo spali ven, in Navada dela spet

khouly

ček to vlogo zapiske Anritsu, da uporabljajo svoje Visokoregalni
http://www.us.anritsu.com/products/ARO/North/Eng/showProd.aspx?ID=81&cat=1&cat2=2&cat3=23&cat4=0

khouly

Hi abdoeng

jaz hav priloženo moje oglase. dokumentacija za zap ur viewing.I uporabljam ADS2005A.
Moj izdelani design je shematski 12GHzR3010_7.dsn in 12GHzR3010_8.dsn
oba modela so podobne, vendar je razlika lumped sestavni del umetniškega dela in uporabljenih zmogljivosti simulacijo.

Jaz sem še vedno za oblikovanje nove LNA, vendar upam, da to koristno za u.
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

murlix halo, hvala zakaj ur odgovor, jaz tudi oblikovanje enega z veliko pasovno širino od 8 do 12 GHz s atf36077 s substratom epsr = 6,15
hvala

hi abdoeng,
moči u upload vaš design tudi, ali bi lahko u spodbuda to v svoj email (murlix16 (at) gmail.com).
hvala

hi murlix, tukaj moja predstavitev širokopasovni ojačevalec, hopping pomoč u
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Živjo, vsi, kdorkoli moči upload ADS projekt LNA na 1,9 G ali 2,1 G?Prav tako imam vprašanje vprašati, sem videl shematični LNA pred koncem RF za Triglav, pa so preklopnikov napetosti po amp vezje in pred razdelilcem moči, Zakaj?Ali je za ravnotežje med fazo visoke mode dobiček in nizke način pridobili?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back