LM2678 Circuit (stikalo načinu napajanja) Query

S

snoopy20

Guest
Imam zgraditi vezje z LM2678 čipa, ki se zdi, da deluje pravilno, mislim. Če izhod ni v nobeni multimeter poročila napetosti, kot gredo gor in dol v zvezi z oskrbo z električno energijo Vin. Vendar, ko sem povezati velik LED Lučka napetosti lahko nastavite od 0-3.0/3.1v. Gre za pravice, kot so LED ocenjeno okoli tega, vendar sem bil presenečen, ko je napetost ne bi šli še višje. Poizvedba imam, da napetost Navada iti v višje, tako da izgleda kot LM2678 je trenutna ureditev. Čip je navajate tik pod 3.5A (11W ish), tako da je prostor za nove. Jaz bi želel, da se napetosti na 3,2, kot jih veliko razliko, da LED izhod, vendar sem se spraševala, če je pravilna, saj je do 3,2 bi bila preveč jih vožnjo. S spoštovanjem, Andrew

LED diode so prihodnost padca napetosti, če jih neposredno vožnjo pod vodstvom napetosti ne more iti nad to, vendar trenutno povečuje zelo hitro na ta napetost, zato se moč LED pogon uporablja konstantno trenutni pogon. Je vaš vir mogel dati večji tok? Upoštevajte, da lahko enostavno zapišete vaše LED na ta način, morate vedno uporabljati nekaterih sedanjih omejitev kroga. Alex

Kaj je presenetilo me je LM2678 zdi, da je vožnja LED na svoj terminski padec napetosti in ne gre vse višje. Pričakoval sem, da bi šel višje napetosti, pametno, zato sem bil nadzor. Čip, ki je ocenjeno na 5A in sem dobavljajo @ 20V 5A max tako da ni problem tam. Trenutno so LED, ki delujejo na 3.0V. Amperov gredo gor / dol, odvisno od Vin, ki je čuden. Jaz sem razmišljal, kako sem lahko to telovaditi narobe. V bistvu sem pričakoval, da se lahko prilagodi Vout mimo LED nominalne in zato spali ven. Zdi se, ne pa za nekaj čudnega razloga! A.

Ni načina, da gredo naprej nad napetostjo diode, ko poskušate povečati napetosti dobiš veliko trenutni porast brez očitnega povečanja napetosti. Tako se boste vozili pod vodstvom je poskušal potegniti bolj tekoče, kot ga imajo na voljo, tako ali LM2678 sedanje zaščite začetkom dela ali vaš napajalnik trenutno omejitev. Predvidevam, da ste ukrep tok z multimeter, če je tok vklopa in izklopa zaradi varstva vezja, potem ne moreš pravilno branje, vidite samo nekaj povprečna vrednost dejanske tekoče. Alex

Ste že poskusili z majhno obremenitvijo v proizvodnji, podatkovnem listu določa uredba za izhod izhodni tok med 100mA in 5A, to je preklapljanje regulatorja in verjetno se izvrši, ko je proizvodnja brez obremenitve. Alex

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda na 02:33 ---------- Previous post je bil ob 02:30 ---- ------</span></span>
Ali je vaš vezje, kot sta značilna uporaba v podatkovnem listu? Alex

Sem bil igranje okrog. Če sem dal obremenitev na 40ohm (0.075A @ 3.1v) napetost ostane bang na 3.16v in ne odstopa. To je samo takrat, ko sem potegnil bližje 4A, da napetost odstopa. Bil sem z uporabo 15uH tuljavo, ampak jaz vrč to do 33uH ki je višji od enačbe držav. To je pomagalo napetosti, ki sedaj odstopa pod obremenitvijo 2,90-3,01 (približno). Čeprav je blizu tega 0,1 v padec zmanjša LED proizvodnja opazen znesek. Torej, kaj lahko to bilo? ... 1. Vhodni Glajenje kondenzatorji ne zdi, da bo nobene razlike. 2. Poskusil sem različne kondenzatorji proizvodnje, ampak ti ne zdi, da bi veliko razliko v stabilnosti obeh. Jaz sem z 100uF v trenutku, ampak sem se potrudil 4.7uF vse do 1600uF. 3. moram Naleteli tuljavo spet reči 55uH? Izgleda veliko! Razveseliti, Andrew

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back