Linus in Core 2 compatibilty

R

ravet

Guest
Zdravo

je linux in namestite Kadenca / mentor ic design tok orodja sooča koli težave s procesor Intel Core 2 zaradi t5600 & vga GF 256M 7400?PLZ če ena ima notesnik procesor in s tem poskušali namestiti linux odgovor, hvala

Obraz zagrożeń internetowych w lutym tego roku zdominowały przede wszystkim ataki na posiadaczy kart kredytowych - donoszą specjaliści firmy Symantec w comiesięcznym raporcie "State of spam and phishing". Jak wynika z raportu, spamerzy pilnie śledzili wydarzenia polityczne, rozsyłając wiadomości zawierające w tematach nazwiska Mubarak lub Kaddafi.

Read more...

Mislim, da ni koli združljivost problom med zadnjo verzijo Linux jedra in 2.

vendar pa obstaja problem ali licence, ki pervents linux distribuitions iz prerazdeljevanje grafične gonilnike za NVIDIA kartice, kot sem opazila vaš GF 256 je NVIDIA 7400, da namestite gonilnike apropriate preverite vašo distro podporo forumes, gonilnik je na voljo na www . nvidia.com.

Naslednje kar težave imate v Linux namestiti proces?
Kaj distro uporabljate?

Je vaša težava povezana z linux namestiti ali Kadenca namestite programsko opremo,
Softs pod Linux je lahko malo problematičen, če waren't staticly zbrati in če so manjkajoče dependencyes!
Povej nam malo več podrobnosti, kar je točno problem, kaj različico Linuxa so v uporabi, kar različica Cadence?Kot opozarjajo Kadenca je zbrati dinamic podporo za Alder različico glibc (GNU libc podobna Msvcrt.dll in msvcrt71.dll wrom okna svet program pripravijo za msvcrt ne bodo izvajali v okviru msvcrt71) na enak način program zbrati za loder različico glibc se ne bodo prikazovali na novejših oblikah.
Drugo vprašanje, če je problem Kadenca, kako so u namestite, če kot root prvi vožnji xhost , ki bo omogočila root dostop do strežnika X, ampak če nessery I reckomend ne namestite dodatne aplikacije, kot root.

Sem rabil a Gateway Laptop z inter Core 2 CPU.Namestil sem Ubuntu Linux distrubution brez problema.Če želite zagnati Cadence EDA, morate nastaviti Linux kernel 2,4.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back