linijo trenutna vrednost izračuna z ADC PIC

K

karthi_keyan

Guest
Hai, ki je trenutno am oblikovanju linije mersko enoto, z uporabo PIC mikro krmilnik. pri tem sem ob shunt korak vrsto določitvi enota, ki daje sinusno valovanje z ustreznimi naložiti current.so i povezani z oddelka krmilniki ADC in poskusite dobiti največje vrednosti in z nekaterimi izračuni (množitelj) i prikazani podatki. Tukaj sem borijo z najvišjo vrednostjo dobili funkcijo, ki jo daje vrednost + -5 razponi (495-500) za isto load.so proizvodnje ni stabilna. lahko katera koli od pomagaj mi, da se trenutni odčitki sinusni val shunt korak tipa določitvi moč mersko enoto? zadeva, Karthikeyan

kako približno dajanje vzorčenja kondenzator na pin ADC in / ali vzamejo nekaj vzorcev branje in prikazati povprečje tega. ?

hai cam, ya si se potrudil z 10uf kondenzator na koncu opamp IC moči merske enote. vendar še vedno ni stabilizirala svoje je še zmeraj na majanje. Mislim, kako drugo metodo, je tam, da ukrep iz obvodov transformatorja izhoda. Lahko kdorkoli predlagamo mi boljšo rešitev za to? Glede Karthikeyan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back