linearno PA output impedance vožnje SAWS ...

You're gettin na področju nelinearnih design tukaj.Res je, da proizvodnja impedanca izravnane PA ni enaka 50 Ohm.Izhodna impedanca je cylic, in se razlikuje v tem obdobju.Lahko uporabite simulatorjev opredeliti to.In lahko uporabite simulatorjev za merjenje kakovosti filtriranje vključenih ga le priključiti filter v simulacijo PA.

Vsaj se ujema filter na eni strani, to je ena dobra stvar.Ampak ti morda ne bo videti lepo 50 Ohm na drugi strani filtra, če so visoke izgube, pazi to!

Prav tako paziti ne dajo preveč moči v SAW.To so zvočne naprave z vibriranje strukture.Več moči = težjih vibracij = DESTRUCTION!Pazi listu.

C

CTT

Guest
Zdravo,

Ali obstaja kdo, ki so že izdelani PA, da bi morala voziti filter SAW?Ali bi morali zagotoviti posebno impedanca izhod za SAW
zmanjšanje VSWR?

Veliko dokumentov design pravi, da bi morali preoblikovati obremenitve na optimalno breme, ki ima najboljšo učinkovitost.Recimo, da imam 50ohm SAW
filter je, da se zaključi z impedanco 50 ohmov, in da je moja optimalna
obremenitev je 10 ohmov.Recimo, da sem tudi uporabo odprto izhodno zbiralec RFChoke.Moram uporabiti dodatno preoblikovanje Impedanca (1:5)
pridobiti od 10 ohmov, ampak, če naredim to, da je vir impedanca
vidi SAW ne bo 50 ohmov na vse ...je to pravilno?

Je še kdo, ki so načrtovani in meriti linearno PA SAW filter že lahko to pomoč mi?

Hvala

CTT

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back