Lets Start Sine Wave UPS projekt za PIC MCU ..

D

Dani

Guest
Zdravo vsem,

Hotela sem, da začnete desgining Sin Wave UPS na podlagi pic mikrokrmilniška.Želim strart anketo tukaj, če ljudi zanima in bi želeli delati z mano na tem projektu lahko delijo svoje delo in izkušnje.

Imam experties obeh strojne in programske opreme z majhno ekipo z njim.Rabim dober izpostavljenosti ljudi, ki so na tem področju.Prva prikaz rezultatov ankete vaše povratne informacije in potem bomo začeli projekt in delo.

Se že veselim slišati od vas kmalu.

S spoštovanjem
Dani

Kupi UPS, je precej cenejši kot ene stavbe.

Sem radoveden, zakaj bi po vaši lokaciji kot VB?Ti si se nahaja v Lahore Pakistan?

Mogoče je njegov uk temp prebivanje ...whts je diffrence?

Samo radoveden, se zdi, da samo ljudje želijo graditi namesto kupiti UPS so iz krajev s slabo kakovostjo električne energije.To ne bo poceni in preprosta in ima smrtni potencial in bi lahko vnamejo.Prav tako bo drago zgraditi eno vredno uporabo, veliko bolj kot nakup UL, CSA, CE ali drugo overjeno UPS.

Dodaj v da UPS je za občasno izpadi električne energije in ne ciklični uporabi, kaj
je res potrebna je plinski generatorji.

Huh?Obstaja celotna mesta Otrčati UPS, oni 'skoraj samo za začasno uporabo ..

Skoraj nemogoče, da bi gradili sami.Ni nujno, stroškovno učinkovite, v ZDA itd, vendar je veliko bolj smiselno v drugih državah.

OP poglej gor Magic Sinewave stvari, tam
je majhen, v smislu skrbi glede pravega sinewave generator, če lahko narediš zelo dobro digitalno.To je dejal, še vedno, ne hecam se dobil nekoga v ZDA, da bi kupila eno ladjo in jo s tabo.Moje ime blagovne znamke 750W UPS je samo $ 10 po rabat ..Običajno več kot 50 $, čeprav, da je zelo redko ukvarjajo ..

Heck dobil iz Kitajske, ki
je verjetno, kjer
si je vseeno in ne ladjar tukaj in nazaj tako manj plina lol.Problem je, da
bomo verjetno stroškovno 3x toliko, ki ne prihajajo iz ZDA trgovec ..

Kaj mest vodijo preko UPS, če je tissine tukaj v Torontu gre temno, kot kjerkoli drugje.Bencin generatorji so pot, ko izpada so pogostejši.
http://thenews.jang.com.pk/daily_detail.asp?id=103211

Če želite dodati, da je problem v državah, kjer je proizvodnja električne energije se zdi woefully neustrezne dodajanje UPS bi problematike slabše, a UPS porabi električne energije in, če je moč obnoviti bodo morali napajanja baterije in da bo pravičen znesek sedanje dodaja še večje breme za že poudaril omrežje.

Zakaj ne vetra ali sončne energije?

Sem prebral Don Lancasters stvari, magija sinewaves so zelo kul, kot so njegove številne druge izdelke.

Moja točka je bila všeč tvoja, kupite.Večina od plakatov, ki jih želijo videti, da misliš izgradnjo 3000W UPS je mogoče storiti z prgišče deli se zgodi, da je postavitev okoli.To ni tako enostavno in da boste verjetno preprosto uspeti v vreli baterija.

Po pošti v enega, da bo cenejše in bolj zanesljive bodisi način.

ko moč v sufficieny je tam, kaj je točka, v ob UPS, kot je poplačale iz omrežja.V primerih, kot da mislim,
da so lahko okna, vendar več prednost je treba dati za energetsko učinkovitih računalnikov, kot laptop itd in UPS mogoče dostaviti v DC napetost je potrebna za to.druga povezana oprema so dobili moč neposredno iz 12V baterijo ali tako, in to bo pomagalo služijo za daljši čas.

Pozdravljeni vsi in hvala.

Jaz sem v teh dneh Pakistan.Jaz sem pripravljen, da je prost za vse, ki želijo svoje ups.In imam strarted že delam na tem.Kdor hoče collabration, so dobrodošli.

Hvala za suggessions koli način

Post, kaj ste storili doslej.Kakšne moči si upal, da modela?

Sem iskal 1000W najmanj.I bo po moje delo in ideje, po končani tej anketi.Dani

Torej, ko je anketa končal, tako da lahko vidite vaše modele?

Samo mikročipe obisk spletne strani in njihova uporaba opozarja obstaja popoln projekt na UPS.
Izmenično do iskanja v Googlu kot "Sinusni val invertor Sheme"
Kar anketi, bodo ljudje imajo različna mnenja nekaj bo rekel uporabite PIC coz svoje najboljše, drugi bodo rekli AVR je najboljša.Nekatere od njih so lahko povem uporabiti buck povečala.

hi iam tudi izvajanje ups uporabo AVR krmilnik.toda težava je, da nadzor
PWM s povratnimi informacijami.Imate kakšno idejo o PID za izvajanje kontrole v tej

Ne morate storiti that.U vekanje RECH industrijski standard ali je kakovost ali stroškiČe res rad u 2 še nekaj dela, potem pa še nekaj za raziskovalno delo na področju nastajajočih Technology.Do kaj creative.there veliko stvar.
če u potreba poljuben tip pomoč od mene Ur dobrodošli.
Jaz sem v Islamabad, Pakistan.

zdravo,

Št organ zainteresirane za delo z mano na tem projektu ali pomagaj mi v zvezi s tem.Vse, kako imam manged da dobro PWM temelji Square wave ups, ki deluje v redu.

Ampak jaz ne zapustijo Sinusni val stvar.Poskušam razumeti PICREf-1 desigen iz mikročipa.Takoj ko dobim nekaj delovnih bom definatley deliti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back