LEF datoteke (*. LEF) format specifikacije

B

blue1988

Guest
hi vse, rabim Cadence LEF datoteke (*. LEF) format specifikacije. je koristno me.dose nekdo imeti eno? vas prosimo, da priložite ali pa link. hvala! Lep pozdrav,

Najdete ga na srečanju Cadence je SOC priročniku. Na voljo je poglavje o lef_def_userguide.

gen0357, hvala, lahko attache datoteko ali pa povezavo? i nimate.

Fantje, imam vprašanje v zvezi z Cadence LEF format. Če uporabljate synopsys LEF format, lahko so bodisi močno ali šibko povezav. Tukaj je primer: Močna povezava ----------------------- PIN SMER INOUT, talno uporabo, PORT LAYER METAL6; rect 48,86 0 54,18 3,64; LAYER METAL6; rect 81,34 0 86,66 3,64; END PORT Šibka povezava ----------------------- PIN SMER INOUT, talno uporabo, PORT LAYER METAL6; rect 48,86 0 54,18 3,64; END PORT LAYER METAL6; rect 81,34 0 86,66 3,64; END PORT Torej vprašanja. 1. Kako PNR orodje poskrbel za to. 2. Ali je Cadence LEF nekaj podobnega, in če da, isto vprašanje, kako Cadence PNR orodje poskrbel za to. Thanks a lot.

Hi SSTA, smo s kadenco lef.But vse najdem v datoteki LEF je močna connection.I ni videl slabo povezavo. Žal mi je za to.

Hi SSTA, smo s kadenco lef.But vse najdem v datoteki LEF je močna connection.I niso videli šibke povezave. Žal mi je za to.
Hvala za info, blue1988. Torej si je pomenilo, da vam nikoli srečal Cadence LEF s šibko povezavo, kajne?

Hvala za info, blue1988. Torej si je pomenilo, da vam nikoli srečal Cadence LEF s šibko povezavo, a ne?
ja, nikoli ni srečal šibka format.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back