LED zaslonu znak in ARM krovu skupine kupiti ..

A

Alan69

Guest
Predhodno ideje v tem trenutku, je to, da bi ocenili EVEL obresti, namesto da poskuša določiti stvari.Z Hamfest in konvencije prihajajo, da bi se lahko več mesecev, preden premaknete na to.Zares sem želel, da delo na krovu vzorcev izklop in na nekaterih itak, da jih prilagajajo, kot je mogoče.Prva stvar, bi bila LED zaslona.Nekaj o vrstnem redu linije 1 ali 2 x 16 ali 20 znakov.Jaz
bom do dostojnega dela za vzorec, tako da se lahko skupni pin RGB, enotno barvo, ali RGB ločeno, in visoke ali nizke gostote.Tako ste lahko večji znak z manj stroški, z manj LED, stvari samo 1 barvo, tako da lahko začnemo poceni, vendar nato izpolnite v RGB kasneje za polno barvo,
itd Obstajajo kraji, ki ne sveti ali serij 8.5x11 desk relativno poceni, zato je smiselno, da to v večji količini in razdeli presežek.Verjetno bi obdržali krovu ena stranicami, vas gori v LED, odrezani stolpcu zatiči, zapustiti skupno pin za vrstic na 1 / 4 ", potem storite naslednje vrstice
itd To dopušča skupne zatiči visoka, boste nato potisnite kartona na kot izolator, nato Spajate žico skupaj za skupno vrstico povezavo. To prepušča cenejša ena stranicami ladji, kakor tudi vseh za ožičenje, da živijo proč od LED tako lažje zaščitili in uporabi zunaj. Že imam IR koda in podpisati kodeks, itd, morajo biti dovolj preproste, da si nekaj in da je dokaj enostaven za uporabo z IR tipkovnico in oddaljenih in vse druge zamisli, ki smo prišli gor s ..

Pravzaprav gledaš na ceno, ločeno LED naredi veliko bolj smiselna.1000, ena barva LED Zdi se, da bo okoli 30 $ na eBay, zato 3 RGB barve bo $ 90 ali zato, RRGB bo 120 $.RGB skupnem paketu LED več kot $ 30/100, tako desetkrat stroškov.Lahko dobite ceni na zelo veliko količino, ampak verjetno kot dobro odmor za ločeno LED preveč.Izgleda, kot da
bi kar najbolj smiselna ločena, seveda če kdorkoli vedel za posebno obravnavo nekje sem povsem prilagodljive.Drugič je ARM krovu.Izgleda, da z malo dela in nakupovanje in delaš količino 15 ali 20, bi lahko nekaj dostojnega za 40 $ ali tako, in dobili 3 za 120 $ ali 160 $
itd Obstaja približno 60 $ ali tako Atmel ARM plošče na eBayu, da ne slaba pot, ampak sem iskal za več kot 200 ali 400 MHz orožjem.Najbolje je klon nekaj tam zunaj z odprto programsko opremo, ne vsak zvonec in piščalka, vendar več kot ciljno krovu in dovolj, da se učijo o, in malo večji kot je PIC ali AVR.Seveda sem odprt za druge ideje, če kdo ve za dober posel.Nisem ugotovitev kakršnih koli razumno poceni in hitro ciljnih desk, vendar še nisem pogledal zadnje čase težko zato lahko kaj veliko tam zunaj.Vraga se lahko odprte kode modela, ki sem ne vodijo v ..Za samo plošče itd Želel verjetno samo merilnik obresti in naredite kupiti sebi, potem preprosto prodati tistim zainteresiranim.Niti ne želi pridobivati dobička, pravkar dobil moje poceni od količine cen naredi veliko več smisla okoli 10-20 kot 2 ali 3 želim vsakega igrati z.In od teme na krovu se zdi nekatere druge morda všeč ideja, kakor tudi za eno ali obe.Za LED je bilo smiselno, da se skupaj zelo veliko kupujejo, če
je dovolj interesa in smo našli dovolj dober ceni, da je vredno časa.V boatload z LED iz Kitajske potuje nekoliko počasneje, vendar so poceni ..

Še enkrat, za prepričani, da bomo malo, vendar sem našel nekaj zase želela malo večje, vendar še vedno prijazno namizje igrati, saj je z nekaj dostojnih znake imam od družbe 12 čevljev dolgo in bolečine za delo v zaprtih prostorih z .Verjetno bi na koncu dobili tukaj približno sredi ali konec poletja, ker se čas in stvari so se dogaja do zgodnjega poletja.Predvsem sem iskal da bi videli, koliko se lahko zainteresirani, in ali ne bi tudi dana v kombinirano RGB LED možnost.OK, naredil nekaj iskal in našel kraj krovu spet ..

http://www.custompcb.com/

Okoli 200 $ za 20 enotne sided plošče.To je enostavno postaviti vrstica žice sami, tako da je pot proti dvojni stranicami na krovu več kot 50% več.Vsak izbirni svet bi zmanjšal na dva in gremo skupaj, za 22 "x 4" znak.Hmm bom moral preveriti, morda bolje, da se trak na drugi način, rezano 11 "v tri 3 2/3rds" kosov 8 "širokega, potem verigi skupaj za 24" x 3 2/3rds ". $ 10 za to , in bi tudi morala biti sposobna, da 2 ali 4 skupaj, in dopolnimo do 7 "z 48" znak na 40 $ s 4 plošč. Potem LED stroškov seveda, in vozniki, vendar so relativno poceni v primerjavi z ostalim. 200 $ je poceni dovolj sem samo, da so deske, nato organizirati skupino kupiti na LED po želji, saj
bi Zbrojiti hitro. Poceni dovolj, da dobite od Esej na 1000 na, vendar s 10 K ali 20 ali več, je treba boljše obravnavanje tam nekje ..Večinoma omenjajo zadevni pred delaš plošč v primeru, druge pa so nekatere zamisli za dodatne funkcije, ki bi morala priti
noter izdelana Easy to storiti zdaj, je lahko veliko težje poskušate dodati stvari kasneje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back