Led Moving Vpiši 16x96 MCU ATMEL ATMEGA8

lahko u delež popolno izvorno kodo in projekt tukaj?

lahko delite celovitega projekta tukaj moj fren da newbie morda lahko učijo veliko od vas>>>

to je glavni program
Code:
 / * Dot Matrix Display Controller Chip: ATmega128 serijski EEPROM: AT24C256 RTC: DS1307 Matrix Velikost: 16 vrstic x [n] stolpca Character programirati preko: PS-2 Keyboard & Serial DB-9 (po meri podatki downloader) RTC formatu hh: mm: ss in DD: MM: YY * / # define F_CPU 14745600UL / / 11059200UL / / define I / O Ports Control Register # define RCLK PC0 # define SCLK PC1 # define SERIAL PC2 # define dataport PORTC # define DATADDR DDRC # include # include # include # include # include "font16x16.h" # include "font5x7.h" # include "twi.h" # include "ds1307.h" # include "seeprom.h" # include "animasi.h" # include "ps2kbd.c" # include "uart.h" # include "menu.h" hlapne uint8_t Baris, kolom, baris_aktif, modul_aktif; hlapne uint16_t geser, prescaler; # define SCLK_LOW () {dataport & = ~ (1

[Quote = adiba] je to glavni program / * Dot Matrix Display Controller Chip: ATmega128 serijski EEPROM: AT24C256 RTC: DS1307 Matrix Velikost: 16 vrstic x [n] stolpca Character programirati preko: PS-2 Keyboard & Serial DB-9 (z uporabo meri podatki downloader) RTC formatu hh: mm: ss in DD: MM: YY * / # define F_CPU 14745600UL / / 11059200UL / / define I / O Ports Control Register # define RCLK PC0 # define SCLK PC1 # define SERIAL PC2 # define dataport PORTC # define DATADDR DDRC # include # include # include # include # include "font16x16.h" # include "font5x7.h" # include "twi.h" # include "ds1307.h" # include "seeprom.h" # include "animasi.h" # include "ps2kbd.c" # include "uart.h" # include "menu.h" hlapne uint8_t Baris, kolom, baris_aktif, modul_aktif; hlapne uint16_t geser, prescaler ; # define SCLK_LOW () {dataport & = ~ (1

Mislim, da newbie lahko naučijo veliko od teh exampls veliko delo ne odnehaj

to strojno opremo blok http://images.elektroda.net/30_1279351149.jpg [/img]

Hvala za delitev, vendar glede na datoteko je samo blok diagram. Prosimo, naložite shematično, blok shema, in kode z hex datoteko v datoteki ZIF ali rar, ki bo zelo koristno za mnoge. Omeniti tudi nekaj podrobnosti o tipkovnici, kot tisto, kar je tipkovnica uporablja in kako to povezati. Cheers

veliko delo! vljudno upload shematski diagram in hex datoteko.

hello .. dober dan! je pravica do uporabe MCU ATMEL ATMEGA8 v naš projekt "elektronska oglasna deska preko sms "?... načrtujemo uporabo gsm modula v naši krog ...

ja .. Mega 8 je treba dobro delo. Omenjeno nalogo je mogoče opraviti tudi s 89S52 ali PIC Micro. Njegovo vse do svoje znanje. Cheers

lahko delite polno skematik projekta tukaj moj fren ...... hočem narediti projekt, kot je vaša!

? Http://www.youtube.com/watch [/url] [size = 6] [color = red] Ministrstvo za obrambo: sem izbrisal video povezavo kot jaz močno ugibati ste tukaj samo za oglaševanje vaše izdelke preko video Youtube. Kot lahko vidite številne člani so objavili, da je treba za grafično vašo 16 x 96 projektov Display, ki še ni objavljen. Če želite deliti, deliti na pravi način. Tako bo vaš naslednji post se shema ali opozorilo za vse video povezave. Ponavadi udarec pošiljatelje neželene elektronske pošte. [/Color] [/size]

Hvala za zmernost. Bil sem pravzaprav namerava izdati OP opozorilo.

Jaz sem zdaj deluje v AVR za vodila drsenje. kaj je v glavi nekaterih datotek, ki u dodal program? "Font16x16.h" font5x7.h "twi.h" ds1307.h "seeprom.h" animasi.h "ps2kbd.c" uart.h "menu.h"

Jaz sem Hobi Electronics & Microcontroller želijo, da bi LED Moving / Static 7 x 80 Vpiši uporabo 89s52 & 74HC595 moja strojna oprema ni končan, vendar za programsko opremo, želim nekaj pomoči od strokovnjakov. Ali obstaja en strokovnjak? kdo mi lahko pomaga, da je končan.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back