Lead-free spajkanje - deli in Toos, ki prihajajo konzervirani z njo - učinek na mojih projektih

L

lee321987

Guest
Hello. I uporabo spajka s svincem v njej, in sem šel iskati nove spajkanje tip, in vsi so pre-konzervirane z spajkanje brez svinca. Prav tako sem opazil, da so nekatere sestavine kupujejo pridejo sem pred konzervirani, in mislim, da je to vse brez svinca preveč. Kakšen učinek bo vse to sranje spajkanje na moje projekte? Vse nasvete o ga vzamete? Na strani opomba: Zanima me, koliko dodatnih smeti nastane vsako leto zaradi vseh ljudi, ki uporabljajo brez svinca za spajkanje ...

Kakšen učinek bo vse to sranje spajkanje na moje projekte?
ni. To je predvsem kositer z majhno količino antimona, bakra in / ali srebro.
Vsak nasvetov o tem, kako ga odstranite?
No Zdaj imate navedenega materiala in nekaj svinca.
Prav tako sem opazil, da so nekatere sestavine kupujejo pridejo sem pred konzervirani, in mislim, da je to vse brez svinca preveč.
Ne razen če ni posebej označeno na embalaži. Pobožna in skladnih prenaša RoHS so domišljav in nikoli ne zamudite priložnosti, da izrazijo svoj status.

I delite svoje všeč, preveč, ne morem priti brez svinca tat za pravilno spajka niti. Še vedno vidite vodila spajka na eBay. Nikoli nisem imel težave z vztrajanjem novih stvari gor s svincem spajka. Arena nove komponente pokositrena ali antimona, kot je dejal allready namesto spajkanje konzervah?

Nekateri starejši deli so kadmija v površinski, vendar je večina zdaj so tin z malo antimona ali bizmut. Seveda so nekateri prevlečeni s srebrom ali zlatom.

Ne vem o sestavnih delov, vendar Platon spajkanje konice lista pravi: "Vse Platon spajkanje namige proizvedene od januarja 2004, so konzervirani z Lead-Free spajkanje". Spomnim se nekje prebral, da če si mix srebrna spajka s svincem za spajkanje, lahko imajo težave (slabo joint -? I ne spomnim).

obstajata vsaj dva različna "srebrne vojaki", eden je za "trdo" mehko, ko toplota kovine Red Hot s plinskim plamenom. To je medenina spajka temelji z do 50% srebra v njej. Njen nakit za pare model itd motorji Potem je tu še srebrna spajka za "mehko" spajkanje za elektroniko, to je bil svinca in kositra, ki temelji z do 10% srebra dodal. Razlog za srebro je bilo, da visoki razred elektronike uporabo kose keramike kot izolator s srebrno stiki nanešeno na in sestavni deli so spojene na teh področjih srebro. Če se spajka se uporablja ne vsebujejo srebra bi spajka raztopimo stran srebro v skupno in ne pusti nobenih drži keramike, tako da vodi bi samo padec. Frank

Obstaja električni razred srebro spajkanje in mehanske razred, pri čemer je slednja 60/40 sem ga uporabljajo za spajkanje band žage skupaj, jaz didnt mislim, da bi se dovolj močan za to, vendar deluje. Uporabljajo nekaj čudak stvari na delovnem mestu za povezovanje s grelnih elementov, jaz strjena lava odkriti, kaj je tako, ko moram zamenjati eno sem uporabo niklja kodravost na zanke.

Spomnim se nekje prebral, da če si mix srebrna spajka s svincem za spajkanje, lahko imajo težave (slabo joint -? Jaz se ne spomnim)
Tam je dejansko ena primeru resne neskladnosti "osvinčenega" komponente s. spajkanje brez svinca in obratno, da je s spajkanje BGA kroglice. BGA pakiranja morajo biti spajkani z istim tipom spajkanje. Tin premaz sestavnega dela terminalov ne prinaša dovolj količine metala, da so slabo zlitine. Tudi HAL končal PCB niso kritične, očitno. Spajkalne konice se lahko preprosto "očistiti" z uporabo nekaterih spajkanje in odstranjevanje. Večina proizvajalcev so objavljene podrobne sezname, ki opisujejo brez svinca obdelavo združljivosti njihovih delov pred nekaj leti, so razpravljali tudi o nasprotnem primeru (osvinčen spajkanje s svincem brez delov). Jaz sem tudi z uporabo starih osvinčenega žica za spajkanje in paste za izdelavo prototipov in popravilo in ni bilo opaziti nikakršnega mehaničnega / težave s povezavo še.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back