LDO vprašanje: za kaj naj jaz oskrbo vrednosti dodeliti W / L razmerje

J

jutek

Guest
Pozdravljeni, sem srečal ta problem, ko sem spremenil vhodne napetosti od 1,3 do 3.3V. Vhodna napetost je tudi ponudbo za opamp. Sem zasnoval opamp za najnižjo vrednost 1.3V oskrbe z električno energijo. Osip je napetost 0.5V, ko sem spremeniti Vin na 2V in so povratne upori, da 0.9V (Vref je 0,8) je vse ok še. Toda, ko sem jo spremeniti, da 3.3V in pustite povratne informacije je enaka, prehodni odziv je zelo neprimerno. Za kaj bi jaz oskrbo vrednosti dodeliti W / L razmerje? Opamp je enostavna p-vhod razlika ojačevalnik z aktivnim obremenitve. Pass naprava je nastavljena, da je v nasičenosti. hvala prednost

Mislim, težava je lahko posledica nasičenosti regiji naprave vozovnico. Vendar pa bi natančna analiza problema mogoče le, če so podrobni Sheme so na voljo.

[Quote = paulux] Mislim, težava je lahko posledica nasičenosti regiji naprave vozovnico. Vendar pa bi natančna analiza problema mogoče le, če so podrobna Sheme so na voljo. [/Quote] ja, problem je, opamp je vhodni tranzistorji, ki gre v regiji triodno za najvišje Vin = 3.63V, temveč tudi za najmanjše 1.3V je v nasičenost. Opamp na dobiček je majhen potem. Kako zagotoviti dokaj konstantno napetost dobiček v različnih pogojih dobave. hvala in meni, da je krog:......... PARAM W1 = 4u PARAM W3 = 4u PARAM W5 = 4u PARAM LM = 4u PARAM LM1 = 4u PARAM W78 = 4u PARAM W6 = 10u PARAM VCM = 0 = PARAM POWER 1.3V. GLOBAL vdd GND VDD vdd GND POWER VCM 2 GND VCM Vin 1 2 ac = 1 CL 3 GND 40P (začasno) XOP 1 2 3 OPAMP1 ****************** ************************************ SUBCKT OPAMP1. na + in-out M1 iz-S VDD CMOSP W = W1 L = LM M2 2. V + S VDD CMOSP W = W1 L = LM M3 2 2 GND GND CMOSN W = W3 L = LM M4 od 2 gnd gnd CMOSN W = W3 l = Lm M5 S predsodki vdd vdd CMOSP W = W5 L = LM M6 predsodki predsodki vdd vdd CMOSP W = W6 L = LM1 M7 predsodki predsodki TST GND CMOSN W = W78 L = LM1 M8 TST TST GND GND CMOSN W = W78 L = LM1. Konca

Thx odgovor. Bi bilo mogoče, da objavite svoje shematičen s podrobnimi velikosti in vplivanje v jpg formatu, za ogled?

[Quote = paulux] Thx odgovor. Bi bilo mogoče, da objavite svoje shematičen s podrobnimi velikosti in vplivanje v jpg formatu, za ogled? [/Quote] jaz narisal shematično v LTSPICE. Jaz ne simulirajo v njej, ampak v Hspice Wm12 = 70u, L = 4u Wm45 = 30u L = 4u Wm3 = 20U L = 4u WM9 = 10m Lm9 = 0.5u WM6 = 4u Lm6 = 4u Wm8 = 10u Lm8 = 4u problem je, ko gre za Vdd 3.63V M1, M2 delo v triodno (čisti dobiček), ko Vdd = 1.3V M4 M5 so Kritična naslednji problem je, da je geslo naprava gre v regiji triodno ko Vdd = 3,63 in prav tako ne izklopi popolnoma Kako zagotoviti visoko izhodno zamahu tega opamp, ne da dodate naslednjo stopnjo. Mislim, da je problem

Mislim, da razmerij, povezanih z triodno / nasičenja je posledica za vplivanje od naprav, boste morda morali izbrati druge velikosti vplivanje ali napravo za preprečevanje omenjenih težav, vključno s presečnim problema. Morda boste morali spremeniti druge strukture vašem amp za vožnjo upravljanje projektov. Upam, da to pomaga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back