LDO modele z ali brez zunanjih kondenzator

B

BlueSkyPrairie

Guest
Jaz sem novi v LDO modelih, šele did nekaj obravnavi gor.Ni jasno, o praktičnih odločitvah LDO z ali brez uporabe zunanjih Zaobilazni Kondenzator.
A) brez zunanjega Zaobilazni Kondenzator, notranji prevladujočega palico
Prednosti: prihranek stroškov za zunanje Zaobilazni Kondenzator
Poraba: 1) Potreba notranjega odškodnine; lahko uporabite DFC (Dušilne Factor Control) za razširitev frekvenčnega odziva, uporabite dinamično pristranskosti tekočem in / ali pole-nič sledenje pass tranzistor jakosti izhodnega toka za optimizacijo frekvenčnega odziva in stabilnost.
2) Kaj se zgodi, če uporabnik dodaja dodatne kondenzator poskuša izboljšati hrup / Mreškati?
Ali uporabnik ne more storiti, da bi vedela, ker je chip Vdd oskrbe povezujejo na LDO proizvodnja ima lahko Vdd-Gnd velik notranji na čipu Zaobilazni Kondenzator.

B) z zunanjimi Zaobilazni Kondenzator
Z zunanjimi Premosni Kondenzator z uporabo ESR kondenzator kot nič, to še postane prej primeru A, in so istega cons brez slabosti.
Jaz sem bolj razmišljal v primeru zunanjih Zaobilazni Kondenzator kot prevladujoči palico.
Slabosti: 1) Dokler bo dovolj Kondenzator se uporablja, je stabilno.Uporabnika dodati kondenzator poveča hrup / Mreškati in ne povzroča problem stabilnost, čeprav se lahko upočasni prehodni odziv.
2) Dynamic pristranskosti tekočem in / ali pole-nič sledenje še vedno lahko uporablja za optimizacijo frekvenčnega odziva.
Cons: stroški zunanjih Zaobilazni Kondenzator

Kaj je praktično dobra izbira oblikovanja LDO z ali brez zunanjih kondenzator?
Moja prošnja za te LDOS se za visoko integrirane PMIC ciljanje Cellphones.
Dobrodošli koli Insightful ali praktičnih pripomb.Hvala lepa.

r ur requrements kaj točno?
Verjamem, da za popolno integracijo u moraš iti za capless ldo.
če pa u lahko krije z enim ekstra nožičnih potem verjamem, ni nič takega zunanjega pokrovčka LDOS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back