LCD sporočil sistema za igre vlog Tabela

J

Jeshields

Guest
Poznam zelo malo elektronike pa so bili pred kratkim iskali v njih kot sem oblikovanju tabele za RPG igre.

Upam, da vam lahko pomagajo.

Po izčrpni iskanje po spletu, sem našel ničesar, kar sem jaz zadovoljna z že preassembled in če sem prišel čez kaj sem iskal, nisem spoznala, saj je nisem seznanjen z veliko tehničnih jeziku.

Vlog na moji mizi, jaz sem toying z idejo iz sistema sporočil, kjer vsak igralec lahko skrivaj tip v sporočilu na svoji postaji in ga je treba obravnavati z igro kapitana, ki lahko v zameno poslali sporočilo za vsakega od šestih postaj posamično.Če se udeleženci lahko izberejo posamezno igro poveljnika ali drugega igralca, da je dodatna premija, vendar ne obvezna.Želim uporabiti majhen LCD zaslon na vsaki postaji in imajo majhno tipkovnico z essentials za sistem.

V bistvu je omejeno besedilnih sporočil sistema.

Kateri bi bil najenostavnejši način za to?

Jaz zelo uvaževati poljuben odgovor.

-Jeshields

Živjo,

Medtem ko bi lahko meri LCD in tipkovnico, to je enota povezana z več drugimi plus kapitan, stroški bi bili precej visoka, tako v času razvoja in deli.

Zdi se, da je bolj naravno uporabe in povezavo vsakega igralca, da je lastna laptop.

Lahko bi kupil nekaj Antikvarnica laptopa iz enega od velikih trgovcev precej poceni - če ne jih je treba visoko spec ali karkoli, bi bilo veliko bolj vsestranski kot dobro.

Recimo sem šel z LCD pojma ...iskal povsod od 2x16 do 4x20 na LCD, da je nekaj možnosti za tipkovnico ...kaj drugi stroški obstajajo in po kakšni ceni bi ti prišla?

Če Toys R Us lahko ustvarite tiste iChat walkie stvari za $ 20 - $ 30 na pakiranje z dvema, jaz ne razumem, zakaj bi se stroški toliko, da ustvarite svojo lastno?

živjo,

Bi bilo lepo če bi delal na ta način - Trus, vendar so jim na desettisoče zato so cene nizke.

Vaša "postaje" je treba veliko več kot samo LCD in tipkovnico, ki jo potrebuje veliko več elektronike za dekodiranje in nadzora ter jih pošlje informacije od in do poveljnika enote - lahko kupite takšnega gotova enote običajno okoli 70 $.
Potem morate imeti podobno enoto kot učitelj, vendar s sposobnostjo pogovora in nadzor na vseh postajah, tako da bo stalo veliko več - potem moraš program vse do storim, kar hočeš.

Njegove morebitne vendar le, če njene enkratnih stvar lahko izkazalo za drago časa in denarja.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back