lahko namestite i USR5 z navedeno Base za IC5141

V

v_kumar

Guest
živjo,
I so prenesli ic5141 usr5 in preberite naslednje Kadenca na spletni strani.I so poudarili stavek spodaj ne pomeni, da sem lahko namestite brez osnove za javnost nameščen.
.

Update: An Update sproščanje (imenovano tudi a QSR za četrtletne sproščanja ali MSR za mesečno javnost) je popolnoma preskušena povečanje za Base Release. An Update lahko primarni ali popolna nadomestitev a Base Release.

Dopolnitev je lahko nameščen na vrhu a Base Kolofon namestitev imenik po Base namestitev je končana.Z InstallScape lahko začnete z namestitvijo na vrhu a Base Kolofon iz QSR ali MSR Vir straneh directly.To bo vključevalo potrebnih delov Base Kolofon samodejno.

Hvala

v_kumar wrote:

živjo,

I so prenesli ic5141 usr5 in preberite naslednje Kadenca na spletni strani.
I so poudarili stavek spodaj ne pomeni, da sem lahko namestite brez osnove za javnost nameščen..
Update: An Update sproščanje (imenovano tudi a QSR za četrtletne sproščanja ali MSR za mesečno javnost) je popolnoma preskušena povečanje za Base Release. An Update lahko primarni ali popolna nadomestitev a Base Release.Dopolnitev je lahko nameščen na vrhu a Base Kolofon namestitev imenik po Base namestitev je končana.
Z InstallScape lahko začnete z namestitvijo na vrhu a Base Kolofon iz QSR ali MSR Vir straneh directly.
To bo vključevalo potrebnih delov Base Kolofon samodejno.Hvala

I download osnovno različico in dobil je nameščena na mojem SuSE OS ..

Vse je šlo celo fine i preverja z uporabo nameščenih izdelkov in možnost spoznali.

Zdaj je problem, da i morali namestiti licence konfiguracijo koristnost in, ko sem zaženete datoteko jo prosi za namestitev installscape.Ko sem rekel da se začne Inicializacija ampak daje napaki pozneje, kot je spodaj

java: xcb_xlib.c: 52: xcb_xlib_unlock: Izjava "c-> xlib.lock 'failed.Aborted

1), kako namestiti licenco uporabnost.
2) kako teči nameščene izdelke zaradi im novo za to vrsto operacijskega sistema.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back