lahko kdo pomaga mi pri oblikovanju tega

R

Rahimi

Guest
zdravo, moči vsakdo pomoč mi tukaj pri oblikovanju vezje pretvornika spodbuditi uporabo pspice.imam že zasnove, vendar unfortunely rezultat ni isto kot pričakovano.
zahtevo predložiti izhodno napetost 24 V preko upora 15 obremenitve.Nihanje napetosti proizvodnja ne sme presegati 0,5%.Enosmernega toka od 8 do 16 V. i tu priloženo vezje, ki sem jih gradijo in sem z uporabo pspice različico 8.
frekvenco, ki i se uporabljajo pri izračunu 50kHz priti L in C. če je mogoče, navedite kakršne koli predloge za odpravo circuit.thanks.
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Živjo,

No, da 120mV za Nihanje, vi šele potreba v sprememba vrednosti za C C = Io * dT / dV = 133.33uF, kjer je io = 24V/15ohms = 1.6A, dV = 24V * 0,05% = 120mV, in dT je podana z d * T, kjer je d izračuna iz prenosne funkcije d = 1 - Vi / Vo = 0.5 in T = 1 / F = 20us, tako dT = d * T = 10us.

Ena stvar, ki lahko povzroči vaše simulacija, da bi propadel, je 1N4007 dioda, morate hitro tranzistor in hitro obnovitev diode, ček svoj prilogo, mislim, da je zelo enostavno razumeti in izračunati L in C.

In na koncu lahko samo igra z Vi ali d, tako da lahko dobite točno 24V na izhod.

S spoštovanjem

narccizzo

narccizzo, hvala za vezje, ki mi dajejo u.Vendar jaz vekanje izvajati že vrsto del, ki se u uporabo niso navedene v moji pspice.moči vi izročiti mi predlog, kje lahko dobim del D1 MUR3020PT, MPS3904 in MPS3906.ali lahko ta del mogoče nadomestiti z drugo komponento?

Zdravo, dobro sem rabil, da je krog, saj je če se izvaja fizično morate vezje za pogon MOSFET vrata pravilno, vendar za simulacijo namene, lahko priključite neposredno kvadratni signal neposredno MOSFET vnos, in spoštovati s mur diode lahko uporabite katero koli , ki ste jo pravkar se prepričajte v podatkovnem listu, ki je hitro obnovitev diode, poskusite 1N4148 (le za simulacija) je zelo pogosta in 2sb649 ali b649 in 2sd669 ali d669 namesto MPS tranzistorji.
Če se odločite za izvajanje vezje fizično, lahko uporabite katero koli hitro okrevanje diode samo prepričati neprekinjeno naprej podpira trenutne je vsaj dvakrat najvišji simulirano.

S spoštovanjem,

narccizzo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back