Lahko HFSS 9 simulira Eigenmode iz resonatorja?

Z

zhul3

Guest
Hi all,

Potreba, ki jo poznate Rezonirati frekvence, vendar ne more najti "Eigenmode" se v seznamu za "Vrsta poročila", če je le "Model S parametri" in "področje".

Je to zato, ker moja hfss različico prenizka?ali Nisem ga pravilno?

Če je verzija problem, obstaja kakršen koli drug način simulirati Rezonirati frekvenco?

Hvala.Lee

zhul3 wrote:

Hi all,Potreba, ki jo poznate Rezonirati frekvence, vendar ne more najti "Eigenmode" se v seznamu za "Vrsta poročila", če je le "Model S parametri" in "področje".Je to zato, ker moja hfss različico prenizka?
ali Nisem ga pravilno?Če je verzija problem, obstaja kakršen koli drug način simulirati Rezonirati frekvenco?Hvala.Lee

hvala, vem, kako to storiti zdaj.vendar imam eno vprašanje o eigenmode:

V oknu z nastavitvami, lahko izpolnite "Število načini".Poskušal sem 1,2,3,4,5, enega za vsak čas, in ugotovila, izračunane frekvence so vsi različni ....

Mislim, da bi morala imeti neskončno resonatorju resonation način, vendar vsaj prvih nekaj mora biti enak način izračuna različne številke?

Vem, da je enačba za spenjanje koeficient 2 (f1, f2) / (F1 F2), tako da sem samo določi način, kot je številka 2?

Zbunjeni in sedaj prosim, pomagaj mi .....Dodano po 20 minutah:nekako, sem ga ven,

če simulacija enega resonatorju, uporaba
1. Način
.................. dveh resonatorja, načini uporabe
2.......

Sem pravilno?

hvala.

Kaj misliš z "ampak vsaj prvih nekaj mora biti enak način izračuna različne številke?
Načini ne morejo biti enaki, razen če tou so simetrične resonatorju kjer frekvence nekateri od načinov je lahko isti, vendar je občutek na področjih, ki jih opisujejo Navada biti enak.
Da bi našli načine,
morate zasnove konstrukcije izberite eigenmode Računska in potem je postavil nizke frekvence v primerjavi s pričakovanim eno za vaše modes.Then kot je število načinov je odvisen od tega, koliko želite pregledati, tako da lahko hfss prosi, da ti dam prvo 2 3 4 ... 10 načinov.Poglej na njihovo pogostost, parcela svojih področjih, in nato lahko uresničili, če so "ista", ali ne.Poleg pred delaš vse te stvari, ki jih lahko uporabite theoritical formul za izračun frekvence, ki ste pričakovali, da imajo .. to bi lahko bil dober test za yout simulacije.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back