L7915 design

N

nzkunal

Guest
Živjo jaz poskušam ustvariti dveh tirih
15 V in-15v od enotne
24 V DC napajanje z električno energijo.

Hotela sem vedeti, kaj naj se povezujejo na katere pin na L7915CV regulator.

1 -
24 V, C1 ( ), C2 ( )
2 - GND, C1 (-)
3 - Output-15v & C2 (-)

C1 in C2 so 10uF elektrolitične pokrovčki.

Zaradi neznanega razloga sem še 1,5 V za output pin

Kakšen predlog?

nzkunal wrote:

Živjo jaz poskušam ustvariti dveh tirih 15 V in-15v od enotne 24 V DC napajanje z električno energijo.Hotela sem vedeti, kaj naj se povezujejo na katere pin na L7915CV regulator.1 - 24 V, C1 ( ), C2 ( )

2 - GND, C1 (-)

3 - Output-15v & C2 (-)C1 in C2 so 10uF elektrolitične pokrovčki.Zaradi neznanega razloga sem še 1,5 V za output pinKakšen predlog?

Hvala za odgovor.

Okej.I am uporabljate baterijo oskrbe.

Torej ni mogoče ustvariti negativne in pozitivne železnici iz ene DC vir energije?

nzkunal wrote:

Hvala za odgovor.Okej.
I am uporabljate baterijo oskrbe.Torej ni mogoče ustvariti negativne in pozitivne železnici iz ene DC vir energije?

Vodenje LM311 primerjalni.

Jaz sem trenutno teče na primerjavo z uporabo
15 V in zemlja, vendar iz neznanega razloga ni mi daje zelo dober izhod z AC 2V vrha konice 40kHz signal.Mislil sem, če bom zagotovil-15v železniškega vložek za to, da bi lahko delovala bolje.

AC signal je lepo sinusoid ampak kakor hitro sem ga priključite na inverting in brez inverting vnosov v opamp jo izkrivlja signal.

nzkunal wrote:

Vodenje LM311 primerjalni.Jaz sem trenutno teče na primerjavo z uporabo 15 V in zemlja, vendar iz neznanega razloga ni mi daje zelo dober izhod z AC 2V vrha konice 40kHz signal.
Mislil sem, če bom zagotovil-15v železniškega vložek za to, da bi lahko delovala bolje.AC signal je lepo sinusoid ampak kakor hitro sem ga priključite na inverting in brez inverting vnosov v opamp jo izkrivlja signal.

Jaz sem poskušal zgraditi Zero Voltage stikal za vlogo upravljavca.Proizvodnja primerjalni bi se uporabljal za vožnjo nekaterih FET's.

Bi predlagali kakšno opamps, da bi bil primeren za generiranje kvadratni val 50% carine in na isti frekvenci kot Sinusni val vnos v opamp?

nzkunal wrote:

Jaz sem poskušal zgraditi Zero Voltage stikal za vlogo upravljavca.
Proizvodnja primerjalni bi se uporabljal za vožnjo nekaterih FET's.Bi predlagali kakšno opamps, da bi bil primeren za generiranje kvadratni val 50% carine in na isti frekvenci kot Sinusni val vnos v opamp?

Živjo,
Vaš vnos bo izkrivljena, saj je presegla mejo-0.3V na primerjalni na negativne strani.Vaš ve-napajalna napetost zamisel bo delovala, tudi če daš-5V oskrbe.Toda pred tem, lahko poskusite hranjenje vhodnih signalov skozi upor (pravijo o 3.3K) in sponko za-ve vrhunec vnosa na primerjavo z uporabo detektorja s serijo diod, povezanih s tlemi.Moral bi se povezati znak ve vnos primerjalni in ve vnos primerjalni biti priključen na ozemljitev po drugi 3.3k upor.
Izberete lahko tudi prikaz podatkov stanja LMV761 za vašo uporabo.
S spoštovanjem,
Laktronics

Hvala.
Ali to videti v redu?
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Živjo,
Ne, prosim clickhere, da si ogledate popravljen vezje diagram v Pspice.

S spoštovanjem,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back