kratka vprašanja o MWS CST

E

elektr0

Guest
Pozdravljeni, bom napisal nekaj kratkih vprašanj in opomb na CST MWS. V upanju, da bo kdorkoli izročiti mi nekaj odziva. 1) Moje energije krivulje so včasih okrogli, včasih razdražljiv? 2) morajo biti vrata valovodne velika previdno. Prekratek pomeni nizko natančnost, tudi veliki vodi k višjim načinov reda motnjo za izračun. Ali ni to dobra ideja, da pogled na Zline Upor voda, hkrati pa povečati vrat velikosti. Ki se nam zdi konstantno Zline, če so vrata dovolj velika? 3) Fizika: kaj je narobe z resonanco linije. Smo dobili za premislek, koeficient blizu nič, pomeni, da ni razvidno val. Ali je to faza? Če resonanca nastavitev ne uniči strukture, kjer je problem. Dober način, da se ujema sistem??? Vsak komentar je koristno. Hvala. elektr0

Hi electr0, o drugem vprašanju, vaš struktura je ravninski 1? Mikrotrakasta na primer? Če delate na ravninskih stucture velikost valovodne pristanišča ne bi smela vplivati ​​na linijo impedance. Na splošno linija impedanca je odvisna od širine proge in dielektrični material, ki temelji na (višina in εr). Zato mislim, da bi morali videti konstantno impedanca linije. Za pravilno pristanišče velikosti si oglejte v dokumentaciji CST MWS. Pravi, da je širina vrat je 10-krat je širina mikrostrip linije in višina 5-krat višina podlage. Upam, da sem pomagal

No elektr0 za vaše drugo vprašanje .. Sem delal na ravninskih antene, tako v mikrostrip in co-ravninski tehnologij za nekako dolgo časa. Sem prepričan, kaj bom povedal zdaj .. Vedno imaš, da pogled na Upor voda, da se prepriča, da je vaš vrata na velikost primerno, da ko so Maxwellove enačbe rešiti s svojo velikostjo, lahko linija impedanca izdelati skoraj 50 vrednosti ohmov. To je potrdil .. Poleg vsega tega, boste morali nastaviti mikrostrip črto ali koplanarne hranjenje linijo do ustreznih dimenzij v skladu z njihovimi oblikovanje enačb, da bi dobili dober PRAKTIČNA ujemanja, kar pripelje do dobrih rezultatov! Ker je za primer, lahko nastavite nobene vrednosti za mikrostrip črte v simulaciji, in nato nastavite vrata val vodnik spet dobili skoraj 50 ohmov še enkrat! zato bodite previdni .. Srečno

Priporočam za preprečevanje razsežnosti valovodu pristanišče, ki bi lahko u uporabo diskretne pristanišču je že zagotovila u s 50 ohm brez razsežnosti, pa je treba samo 2 točk pozdrav

Diskretne pristanišču ni točna v vseh primerih. Rezultati gotten s valovodne pristanišča so bolj realni predvsem za ravninskih konstrukcij, ki imajo veliko širino in pomeni osnovo. To je razlog, zakaj imajo "waveguide vrat" izbiro, sicer bo neuporabna! Tako je [color = orange] elektr0 [/color] bi morali biti previdni pri izbiri vrste vrat, odvisno od modela. Kljub temu se veliko modelov najbolj navdušen s prikrito pristaniščih. Upam, da je bilo jasno :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back