koračni motor krmilnik - mikro krepitev

V

vibz86

Guest
hi, imam 2 koračnih motorjev, ki jih morajo nadzorovati dsPIC. Imam programirana pic. Im zamenjati v usng L298 s. Lahko nekdo pomoč mi s vezje diagram za koračni motor krmilnik? Kako lahko izvajala mikro poglobitvi v njej? kaj ic lahko uporabim za microstepping. Če je vezje diagram z mikro krepitvi, bo v veliko pomoč mi.

uporaba SLA70762M koračni motor IC prevajalec iz SANKEN, svoje enoten čip, bolj robustno kot L297/L298 parih, prav tako zavzema manj prostora. Dobite lahko tudi 1 / 4, 1 / 8 in 1 / 16 koraku gibanja. List za del vsebuje vezje diagram, ki opisuje podrobno delovanje naprave. Sam sem uporabil isti krog, da bi krmilniki koračni motor za moje projekte. Za bolj napredne mikro krepitvi chip, poskusite serije Allegro. Obstajajo tudi številne krmilniki koračni motor, ki se lahko enostavno nastavi z uporabo MCU ali PC.

hi lahko lahko max233 podpreti koračni motor? primer max233 lahko neposredno rotacijo koračnih? im, ki se ukvarjajo s človeško sledenje gibanja v matlab

hi, imam 2 koračnih motorjev, ki jih nadzorujejo dsPIC. Imam programirana pic. Im zamenjati v usng L298 s. Lahko nekdo pomoč mi s vezje diagram za koračni motor krmilnik? Kako lahko izvajala mikro poglobitvi v njej? kaj ic lahko uporabim za microstepping. Če je vezje diagram z mikro krepitvi, bo v veliko pomoč mi.
to vezje lahko dobite pomoč od njega ... le nekaj changings je treba storiti v pic h-mostu se uporablja LMD18245 ..
95_1297363372.gif
če je še vedno zmeden, vas prosimo, da od ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back