kontakt odpravnine

W

whlinfei

Guest
Hi All,

Jaz sem risanje postavitev z uporabo CMOS proces.

Jaz sem malo zaskrbljen glede "odpust stik".

Bolje je, da bi čim več stikov kot je mogoče., Vendar ni nobenih najmanjše število stikov, da se za povezavo?kaj je pravilo, da sledijo?
reči imam vrata povezava?koliko preko morala sem dal tam povezati poli vrat na kovino eno?

Hvala vnaprej.

S spoštovanjem,
whlinfei

Hi whlinfei,

2 stiki (ali 2 vias) na signal povezave so v redu.Začenši z 0.35μm proces (≈ 10 leti) je bilo to "priporočilo" (re. dobro donos) iz naše FAB.Na 0.18μm in nižje proces velikosti, je to bila izvršena s pravili DR Kongo.

Rgds, erikl

erikl napisal:

Hi whlinfei,2 stiki (ali 2 vias) na signal povezave so v redu.
Začenši z 0.35μm proces (≈ 10 leti) je bilo to "priporočilo" (re. dobro donos) iz naše FAB.
Na 0.18μm in nižje proces velikosti, je bilo to izpolnjeni s pravili DR Kongo.Rgds, erikl

Lahko jpass DR Kongo s enotnih kontaktnih vendar donos bodo manj ustvarja konstruiranja za izdelavo vprašanja ...
Vias je treba dati čim večji meri najmanj 2 pot je potrebna na vsaki stopnji med seboj povezujejo ...

Fab fantje navajajo, da stiki in Via12 so najbolj nagnjeni, da bi dobili napako.Če je samo 1 od-pravijo-10000 stiki ne uspe, to (single) vezje ne bo uspel, če bi šlo za eno osebo.Verjetno ne bi stvar univerze projekta (ki ste jo verjetno dobil še vedno dovolj funkcionalno čipov), za industrijski projekt, kljub temu, donos povečanje nekaj% s podvojitvijo stikov in vias lahko precej pomembna.
around the contact/via.

Potrebo po stiku / čez podvojitev zelo odvisna od stopnje
okoli stik / čez.Če je ta stopnja 100 navtičnih milj ali nižje, podvojitev je precej svetovati.Če - v nekaterih primerih - tam je pravzaprav ni prostor za drugega stika ali preko (npr. v standardnih celic), bi bilo priporočljivo razširiti kapitala okoli njega - to je včasih mogoče, in pomaga enako.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back