Konformni Ašić LEC težave

L

leongch

Guest
Živjo,

I am čiščenje moje design datotek z uporabo orodja HAL, in od nas zahteva spreminjanje signala črko namesto male črke.
Ko spremenim signal imenom, v LEC se mi, kot opozorilo, da ni skupne ključne točke, kot je ime signala se je spremenila.

Smem knw v Konformni Ašić orodje, katero koli nastavitev je mogoče storiti, da pustite Konformni orodje poznati spremenila ime signala je dejansko enako kot zlato design?

Hvala ...

W 2013 r. powstało 7,1 tys. km nowych sieci światłowodowych, wobec planowanych 5,3 tys. kilometrów. W niemal wszystkich miastach powyżej 100 tysięcy mieszkańców co najmniej 10 firm udostępniało też sieci światłowodowe - wynika z raportu Urzędu Komunikacji Elektronicznej.

Read more...

leongch wrote:

Živjo,I am čiščenje moje design datotek z uporabo orodja HAL, in od nas zahteva spreminjanje signala črko namesto male črke.

Ko spremenim signal imenom, v LEC se mi, kot opozorilo, da ni skupne ključne točke, kot je ime signala se je spremenila.Smem knw v Konformni Ašić orodje, katero koli nastavitev je mogoče storiti, da pustite Konformni orodje poznati spremenila ime signala je dejansko enako kot zlato design?Hvala ...

ja ...Vem nekaj, da je zelo neumno, ampak moje opozorilo manager želel poudariti, da so 0 opozarjanja iz HAL pri načrtovanju.

Vem, na Odpadki od Preja / HAL orodje vam omogoča, da je NE-preveri samo team manager zavrnejo uporabo.
Torej sem moral najti način, da se določi problemov na LEC

leongch wrote:

ja ...
Vem nekaj, da je zelo neumno, ampak moje opozorilo manager želel poudariti, da so 0 opozarjanja iz HAL pri načrtovanju.Vem, na Odpadki od Preja / HAL orodje vam omogoča, da je NE-preveri samo team manager zavrnejo uporabo.

Torej sem moral najti način, da se določi problemov na LEC

živjo,

Popravite me, če sem narobe.
Običajno Odpadki od Preja preverite ni Osnovni / FPGA design tok.
To je le neobvezen zahteve.

Na primer, če je oblikovalec dobre prakse kodiranje slog v njihovo oblikovanje, ni treba imeti Odpadki od Preja preveriti.

Kaj vi mislite?

Imel sem ta argument s svojim vodjo projektov.Hoče, da dodate Odpadki od Preja preverite v naših Osnovni tok.Torej, dal sem mu mojo razlago zgoraj omenil.

Ima isti zamisli kot leongch
je manager, ki je od 0 OPOZORILO HAL pri načrtovanju.

Thanks in advance.

no_mad wrote:Na primer, če je oblikovalec dobre prakse kodiranje slog v njihovo oblikovanje, ni treba imeti Odpadki od Preja preveriti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back