kondenzator

F

feiutm9898

Guest
Vidim eno vrsto kondenzator z 2KV.Pravzaprav ne vem, kako naj izberem kondenzator z ustrezno napetost.

Kako je učinek, če bomo izbrati napačno vrsto kondenzator, ki ne ustrezajo z visoko frekvenco.Tokokroga lahko še vedno dela.Zanima me, y?

Moraš izbrati kondenzator z naznačeno napetost večjo (z nekaj stopnja), kot je napetost, da bo imel pri njenih terminalih, na tokokrog.

Na HF rabiš kondenzator z velikimi kakovosti (X / R) in majhno induktivnost.
Keramične vrste za primer dobre.

Zdravo feiutm9898,

morate vedeti, kaj je kondenzator je domnevam, da to, kaj služba naredi ga želite predoblik?takrat boste vedeli, kako poiskati zamenjavo.kako je to 2kv zaporko uporabljajo v tokokrog?kakšne vrste je to vezje?

dz je napisal:

Zdravo feiutm9898,kako je to 2kv zaporko uporabljajo v tokokrog?
kakšne vrste je to vezje?

Zdravo feiutm9898,

iz moje izkušnje, majhne keramične kapice kot ste opisali ob 1kv, 2kv, 3kv navedla diaelctric moči, ne pa velikost.drugje mora biti nekaj podobnega 1k ali 1z za 1pf ali 10k za 10pf ali 10z.niti nad diaelectric ali na drugi strani

dz je napisal:iz moje izkušnje, majhne keramične kapice kot ste opisali ob 1kv, 2kv, 3kv navedla diaelctric moči, ne pa velikost.
drugje bi nekaj podobnega 1k ali 1z za 1pf ali 10k ali 10z za 10pf.
niti nad diaelectric ali na drugi strani

No a capaitor večinoma dva kosa dirigent z dielektrično (izolacijski material) med ...je napisano na 2KV je največja vrednost napetosti lahko nosijo pred zrušijo (preobrat v izvedbi gradivo)

Kako bomo določili diaelectric moč?Mreža kartica 2KV?Samo hočem, da veš .....

Živjo,

Mreža kartice vnos galvanically ločeni od preostalega dela z računalnikom.To je potrebno zaradi napetosti, ki se lahko pojavijo betwen različnih računalnikih.V 2KV kondenzator je priključen med tlemi z računalnikom in razloge za galvanically ločen vnos vezja za zatiranje prehodna napetost konice.Tudi na BNC input lahko pričakujemo dela, ki izgleda kot kondenzator, z malo popraviti na njem.To se lahko označijo 2KV preveč.To je napetost supressor, in imajo par vizitk v open air, tako blizu, da Blistanje bo pojavil med njimi, ko je napetost v vsej doseže določeno mejo.

S spoštovanjem

Mislim, da je nazivna napetost mora SKP je 1,5 do 2-krat vaše delovno napetostjo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back