komuniciranje s sveta

V

vinay shabad

Guest
ZZZS jaz sem zelo nov v programiranje mikrokrmilnikov, jaz sem trenutno delajo na PIC24F16KA102 z MPLAB in C30 compiler.I napisal to kodo, vendar ta oznaka ni uspešno stavbe, ampak ko sem povezovanje s strojno opremo svojega ne komunicira z krovu # include "p24F16KA102.h" int main (void) {TRISBbits.TRISB3 = 0; LATBbits.LATB3 = 1, medtem ko (1) {}}, ki prikazuje njene napake, ki so ciljne naprava ni pripravljena za odpravo napak. Prosimo, preverite nastavitve bit nastavitve in program naprave, preden nadaljujete. prosim moči nekateri pomoč mi, da se znebite tega problema hvala vnaprej.

če se potrudiš, da komunicirajo preko UART, kaj je hitrost prenosa ste set.Have ste spremenili in se potrudil.

pomočjo MPLAB če kliknete na Programmer nato Izberite Programmer PICkit 3 kaj pravi? npr nimajo PICkit 3 tukaj, ampak moj ICD3 pogovoru PIC24FJ64GB002 pravi
Code:
 MPLAB ICD 3 odkrita Povezovanje z MPLAB ICD 3 ... Firmware Suite Version ...... 01.26.33 Firmware type......................dsPIC33F/24F/24H MPLAB ICD 3 Connected. Target Detected Device ID Revision = 00000002
lahko storite bianko ček, brisanje, program, itd

V okviru glavnega menija: Project -> Build Configuration -> Debug Preverite konfiguracijo Build naj bi se ne Debug izdaje. Prav tako se prepričajte PICkit 3 je izbran kot Debugger Tool: Top Menu: Debugger -> Select Tool -> PICkit 3 Lahko program naprave za odpravljanje napak, vendar ne morete debug z programer! Upanje to pomoč. Prav tako poskrbite, da imate PIC24F16KA102 izbrano pod: Configure -> Izberite Device ..-> PIC24F16KA102 In so vaše Configuration Bits je pravilno za napravo in odpravljanje napak, pod Configure Meni.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back