komparator s histerezo

S

sarabjeet

Guest
Hočem vedeti, kako iti o oblikovanju primerjavo s histerezo (to je tisto, kar korake, da sledijo glede spec). Glede na to, da je to primerjavo z diff amp z pfets so obremenitve diode in z njimi dve pfets daje pozitivne povratne informacije. Vidimo histerezo, ko W / L za pfets zagotavljajo pozitivne povratne informacije, večja od W / l pfets so obremenitve diode. Kakšne ukrepe, da sledijo iz spec? Kako izbrati pristranskost I, vhodna naprava W / L, obremenitev W / L, itd Glede na to, histereza okno velikosti (npr. 100 mV), kako izbrati obrok W / L od + pfets povratne vo W / l pfets diodo in obremenitve . Hvala

Hvala windmillkity. Ampak tisto, kar iščem, je: Glede na to, da moram histereze okno recimo 100mV (tj. V_TRIPp - V_TRIPm). potem, kako izbrati, koliko je potrebno pozitivne povratne informacije (za diff amp z notranjo povratno informacijo s prečnimi pfets vezana). To se ne razpravlja v knjigi Allen. Knjiga tako pravi, da je to vezje ima histerezo in sposobnost, da se, zakaj je potrebno histerezo. Z drugimi besedami za to vezje, kaj je odvisnost Ibias, GM (obremenitev diode), GM (povratne pfets) itd na službeni poti točk? Sarab

Mislim, da je Jacob. Knjiga pekovski je zelo dobra: CMOS: Circuit Design, Layout in Simulacija, 1. izdaja

Hi Sarab, jaz sem prepričan, da so s pomočjo razumevanja vezje. Jaz ne bi kar naravnost odgovora za vas, ampak bi samo opozoriti na smer. Poskusite analizira vezje kot Schmitt triger (brez opamp). Razmerje bi MOS odloči potovanja točko. Upam, da pomaga

u lahko storite nekaj poskusno analize je, da se poveča postive širino povratnih informacij, in glej, na kateri wur dobili ur hysterisys .. 1. u dal vse tranzistorji velikosti enaka

Zdravo, sarabjeet. Sem jih simulira, in preučiti strukturo v knjigi P.Allen je. Kar zadeva vaše vprašanje. širina histerezne okna je določena z večinoma 3 dejavnikov. (1) W / L na vhodu tranzistor pari (2) vrednost repa tok (3) pozitivne povratne informacije faktor, v knjigi Allen je predstavlja kot (W / L) 6 / (W / L) 3, Lahko greš na sklepati enačbe, podane v knjigi, da bi dobili tisto, kar želite. Najlepše želje! : D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back