Koda napake: 997 in USB Napaka SE: 100 pri uporabi BRENNER 9 za dsPIC

N

noob64

Guest
Živjo, sem v zadnjem času zgradili v Sprut je Brenner 9l programer http://www.sprut.de/electronic/pic/projekte/brenner9/index.htm # brenner9l , vendar je programska oprema USBURN met 2 napake: Koda napake: 997, in USB Napaka SE:. 100 (od programer okna) je programer zazna, tudi moj dspic33fj128 ampak ne morem več operacij (vrgel, da se napake).?: Prebral sem Brenner 8 in 9 priročnik in sem naredil vse, da pravi, da o napakah, ne pa dobre rezultate. Včasih sem lahko samo, da izbriše ali CP odstranitev vendar 1 pri 10 poskusu. Če nekdo obravnavajo te napake bom cenim pomoč. THX.

Če je vrsta ICSP programer s kablom, ki povezuje programer s ciljem, poskusite narediti kratek kabel (25 cm max). Imel sem tipa ICSP programer, ki je imela podobne težave in sem dal som aluminijasto folijo okoli ICSP-kabel za dodatno ščit in violo .. delal .. Mislim ICSP-kabel je bil malo za dolgo. Maybee vredno poskusiti. / Mateo

Sem ga neposredno povezan z ICSP ("kabel" cca 2 cm) in isti problem, ne vem zakaj je to napaka še vedno obstajajo vse je naredil točno tako kot piše na site.Next poskusiti bo na laptop .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back