ko sem lahko izdela poceni mikrostrip vezij?

H

helio1972

Guest
Hi all, ko sem lahko izdela poceni mikrostrip vezij? hvala za pomoč

To je jasno vprašanje iz novice: Pri oblikovanju mikrostrip vezij zmogljivosti, ki jih lahko dosežejo vedno prihaja do odstopanj jedkanice / preko toleranc, ki jih lahko proizvajalec PCB zagotavljajo. V bistvu je to odstopanje je del vašega načrtovanja, saj vam daje meje, kaj lahko pričakujete. Boljše tolerance pomeni višje stroške, nižje tolerance nižji ceni. Če ste pripravljeni za oblikovanje nizke vezij mikrostrip stroškov, vam nikoli ne bo načrtovanje za veliko zmogljivost.

Živjo, mislim da nisi razumel moje vprašanje. Iščem nekaj podjetij, kjer lahko izdela svoje mikrovalovnih vezij. tako bi lahko omenil nekatere od njih posebej tisti v Evropi. kaj u je dejal v vaše komentarje, je dobro znana. hvala vseeno

", kjer" morem proizvodnjo poceni mikrostrip vezij? Radiohead razumel kaj si napisal, vendar pa ne more razumeti, kaj misliš.

2 centa za info 1), prvi načrtujete uporabo svinčnik in papir (nobene potrebe za livarne) 2) narediš simulacijo (potrebujete livarskih modelov, deside vaš livarna sedaj) 3) narediš postavitev (potrebujete Pcell in drugo livarna tehnologija info) 4) narediti LVS in DR Kongo, ERC preverjanje (potrebujete livarskih pravila) 5) opravi GDS datoteko in jo pošljite na livarna ki ste jo izbrali. zdaj mi povej, kako je lahko vaš načrt pripravljen brez livarske izbiro. BTW AMS in NCSU so dobra izbira. Hock

Ah, tako da boste želeli vedeti, kje so poceni mikrostrip proizvodnjo ... No, najcenejši način, da bi mikrostrip vezje je jedkanje tiskano vezje si v kuhinji. To je, če vam ni mar za reprodukcijo svoje modele. Ampak konec koncev, poceni je vaša glavna specifikacija, tako da bi morala narediti trik.

[Quote = helio1972] Živjo, mislim da nisi razumel moje vprašanje. Iščem nekaj podjetij, kjer lahko izdela svoje mikrovalovnih vezij. tako bi lahko omenil nekatere od njih posebej tisti v Evropi. kaj u je dejal v vaše komentarje, je dobro znana. vseeno hvala [/quote] Mislim, da on govori o ASIC

yaps ... lahko zunanje izvajanje, da je v tretjem svetu, kot so Indonezija, Malezija, in Maleziji ali Indija ali Kitajska ... da zelo poceni izdelujejo v mikrostrip vezje, ker poceni delavec ...

Radiohead, je odvisno od noža, ki ga uporabljate v kuhinji, lahko oster nož zagotoviti natančen dizajn Nekatera podjetja se uporabi za delo takega

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back