Knjiga ali knjige na analogni optičnimi vlakni oblikovanje povezava?

S

superzf

Guest
Jaz sem trenutno delajo na projektu vključuje prenos analognih signalov preko optičnih vlaken povezavo z intenzivnostjo modulacije. Vsakdo ima vse predloge na papir ali knjige o oblikovanju modulator?

modulator je skupno, vsak učbenik CATV vsebujejo tovrstne modulator, veliko sreče

Kakšen je vaš modulacijo frekvence (območje)? CATV je običajno pod 1 GHz. Remote anteno hranjenje pa celo do mmwave domeno. Modulatorji so zelo različne za te aplikacije.

meitq inc. je model, lahko oddajajo mikrovalovne frekvence od 500 MHz do 18G, da je dovolj! radio_over_ vlakna pregledna za modulacijo, če y želijo posredovati mm, potem lahko y downconvert ga nato pošlje, mislim, da y shoud obisku www.uspto.gov , da bi dobili nekaj informacij o tej temi, je število patentov o tej temi! veliko sreče!

meitq inc. je model, lahko oddajajo mikrovalovne frekvence od 500 MHz do 18G, da je dovolj!
dovolj za vas morda, nekateri od nas ve, da računajo več kot 18 let. Za fazni antene paleto včasih treba poslati signal na vlakna na dejanski mmwave nosilno frekvenco s pravilno fazo za vsako vrstico - ne downconversion. Od radiotelescopes so jih prinesli nazaj signal, ker je, spet ni downconversion itd obstaja še veliko drugih primerov, ko so mmwave signali poslani na vlakna. Torej, si preberite sami teh dokumentov?

Prebral sem nekaj papirja o tej temi v zadnjem času in menil, linearnost je importmant vidik zasnove analogni optični link. Ali menite, da linearnosti analogne optične povezave? Želim disign nekaj voznikov, ki bi lahko izboljšala linearnost in nekaj circiuit do nadomestila nelinearnost link, če imate interes, morda bi lahko razpravljali bolj kasneje.

Hello txn, medtem ko za digitalno fiber povezav lahko nelinearnost dejansko pomaga, za tiste, analogni (ne) linearnost je zelo pomembno vprašanje. Obstaja ogromno literature o tem vprašanju. Nekateri linearization rešitve temeljijo na voznik / sprejemnik (elektronskega), in drugi, temeljijo na spremenjeni Modulatorji (ali bolj splošno - optične tehnike). Vsi večji proizvajalci, kot so fotonika LUCENT, JDS, Corning zagotovo itd uporaba opombe o tem vprašanju. Nekaj referenc lahko najdete tudi tukaj: http://www.photonicsinc.com/references/references.shtml?references Včasih sem vedel nekaj drugih manjših podjetij na tem področju, vendar se zdi, da so izginila ... Še enkrat, mislim, da je zelo pomembno, da določite pogostost interesa. Obstaja nekaj zelo različnih vprašanj in težav pri oblikovanju sub GHz vezij in zdravila za uravnavanje v nasprotju z nekaj GHz, da ne omenjamo do 40 ali 60 GHz.

Želim oblikovanje gonilnik za 2.4G ali 5G prvi, tako da waireless signal se 802.11could prenese na vlakna. Potem sem tudi želijo, da bi vezje, ki bi lahko delo z večjo frekvenco kot 20GHz in 30GHz, ali bi lahko pokrivajo širši frequcy. Nisem imel nobenih izkušenj v oblikovanju kroga pred. Torej je vsako mnenje zelo cenjen! Mimogrede, moj e-mail: lucknlbw@163.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back