ki lahko FPGA orodje glej valovno lažje

S

sharapova

Guest
Jaz oblikovanje algoritem DFT, vendar izhod vozlišče vedno negativne številke. kot so "11111", "11101", itd To je slab način, da ga chcek. Katera orodja lahko ogledate valovno lažje, tako kot "11111" ==> -1 "11101" ==> -3 Thanks.

mathlab, mislim. Ker pred implimenting v FPGA morate razviti algoritem, nato pa impliment v FPGA

[Quote = fm_com_28] Mislim, ModelSim je najboljša [/quote] i so se ga uporablja, vendar valovno nastavitev ni prijazna, potrebujejo čas, da nastavitev. Ali Altera in Xilinx so dobro orodje za uporabo? [Quote = Iouri] mathlab, mislim. Ker pred implimenting v FPGA morate razviti algoritem, nato pa impliment v FPGA [/quote] Ja, sem uporabo Matlab, da se prepriča algoritem je pravilen. In primerjajte rezultat med Matlab in FPGA. Toda My FPGA orodja (MaxPlus II) šele pokazati 00001,11111, +1, 33. Ne morem pokazati negativne številke, tako da rabim da bi ga preoblikovali iz binarno do negativnega števila v običajnem obsegu. To, zakaj sem tukaj vprašati.

Dodate lahko ukaze ModelSim "ne" scenarij, da spremenite prikaz radix. Na primer, jaz raba to ukaz za spremembo "mysignal" v valu oknu, da podpiše decimalnih:
Code:
 lastnino wave-radix decimalni top / mysignal
ModelSim ponuja široko paleto ukazov, kot je ta. Oglejte si svoje ModelSim Reference Manual. Čeprav sem sprva ModelSim je bil boleč za uporabo - preveč tipkanje in klikom - dokler nisem odkril, kako napisati majhno "ne" skripte, ki avtomatizirajo moje redne naloge.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back