, ki je ena boljših Visual C + + ali Visual Basic za GUI

W

wajahat

Guest
Katera od teh jezikov, je bolje za razvoj GUI, Visual Basic ali Visual C + +. Katera je lažje? Katera je združljiv z interneta? Bi Vsak odgovor v veliko pomoč.

Rekel bi, da je VB lažje, vendar bi priporočal, VC + + kadarkoli v VB. Mislim, tako je Internet Compatible, ampak če hočeš res priti v neto programiranja. zaslužiti Visual.Net

Izbrati morate razvojno platformo, Nore jezik. Veliko jezikov novadays so IDE, ki omogoča preprosto izgradnjo GUI. Zgodovinsko Prvi je bil Delphi (Pascal). Kasneje MS Visual začela s svojo družino (Basic, C + +, itd) Danes si lahko izberete iz veliko jezikov. Torej začeli z izbiro jezika veste, ali kar je lažje za vas, da preuči, nato pa izberite platformo. Na primer, za navzkrižno združljivost uporabljam Python + wxWidgets:)

Visual C + + je boljši za razvoj gui kot primerjati z VB zaradi svoje zmogljive funkcije in sposobnosti za ustvarjanje grafike

Ste že kdaj poskusili LabWindows / CVI? iz http://www.ni.com/lwcvi/ "National Instruments LabWindows / CVI je dokazano ANSI C integrirano razvojno okolje, ki zagotavlja inženirjev in znanstvenikov z obsežen nabor programskih orodij za ustvarjanje in test nadzor nad aplikacijami. NI LabWindows / CVI združuje življenjsko dobo in ponovno uporabnost v ANSI C z inženiringom specifične funkcionalnosti namenjeni za upravljanje merilnih instrumentov, zajem podatkov, analize in razvoj uporabniškega vmesnika. " Če ste sami razvijalec znebiti off tistih "+ +" headeches ...

lahko narediš vse, kar je z vc + +, ampak vb je omejitev. (Howewer novo vb različice so precej močni. Tako da morda v malo vb pa se bo kot poweful kakor VC + +). Ampak, če lahko uporabljate dotnet platforme raje priporočam VC #. To je zelo casual razvijalec orodje.

to je isto .. odvisno od vas, kaj jezik, da ste udobno ..

Nič od naštetega. Java + Apache Pivot. Enostavno kot VB.NET, zmogljiv kot C + + in dela skoraj povsod (Windows, Mac, Linux, Solaris), tako kot namizno aplikacijo ali spletni brskalnik applet.

Imam dva (2) GUI, ki jih Matlab in Visual Basic 6.0 .. Moj glavni GUI je GUI Matlab .. Ko sem tekel Matlab GUI, samodejno odpre GUI v VB .. Kaj hočem, da ugotovimo, je, kako bo GUI v VB blizu, ko sem izstopa ali zaprem GUI v Matlab? Vsaka pomoč guyz? Hvala .. bug1not

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back