kdorkoli moči pomoč mi pri razvoju Infrardeča Termometer?

J

johnnykhor

Guest
Halo vsakdo,

Jaz sem študent iz Malezije, in moje zadnje leto projekta je Infrardeči termometer, moj cilj je človeško, in merjenje v 1 meter.

Sem izvedel, da je težko dobiti informacije (razvoj) iz mreže, kot je komercialni izdelek.

Sem kupil Termo, vendar se zdi, ne mi dali vse željene moči, in ni nobenega vzorca vezjem.(Prejšnji post: ni izhod iz senzorja)

in zdaj, sem se odločil, da zaprosijo za pomoč še enkrat.

Ali obstaja več prijazen uporabniški Termo?
-Kot v napetosti poveča za ustrezno temperaturo, največji doseg 1 meter.
-Enostavno merjenje (napetost) metoda, ki ne vključujejo I2C komunikacijo.

ampak če nekdo ve, kako priti do branja iz moje trenutne Termo, da sem kupil, jaz dont srce ki ga uporablja, kot jaz ne maram za odpadke virov.Po drugi strani pa imam nekaj težav v zvezi z načrtovanjem dela.
Jaz sem z uporabo PIC16F877A z oznako montažo, in jaz bi rad povedal, da imam malo znanja o jeziku montažo (I nastavitev / O, zamude, ADC, prikazovanje).

s pomočjo svoj način, jaz na koncu ni dovolj pomnilnika za mojo MCU, ker jaz ne vem, kako to storiti na pameten način.

In to je razlog, zakaj sem začela novo temo prositi za pomoč iz vseh strokovnih tukaj, da lažje my razvoja projektov.

Najlepša hvala vnaprej.

Termo brez primerne daleč infrardeča optika (npr. konkavno površino ogledala, germanij ali silicij objektiv, vsaj
detektor gibanja PE Fressnelov leče) komaj ukrep temperatura v 1 m razdalje.

Ja, razumem, da.

Moje sedanje razumevanje je približno FoV (vidno polje).
izmerjene namen mora biti 100% notri FoV, da bi dobili natančne meritve.

in to je tudi razlog, da sem kupil 10 FoV Termo.

Pred mnogimi leti sem bil vključen v tak projekt.Obstajati mora dodatno therompile ki je zaščiten pred zunanjim svetom kot referenca.Programska oprema je zelo zapleten.V projektu je navedeno, mikroprocesor koda je več tisoč vrstic kode.

Zanima me, če imate priporočilo za Termo?

in programsko opremo, i dont mislim, da sem v tej fazi v tem trenutku.
vendar sem želel, da se enostavno in deluje dobro, to vsi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back