kdo je uporabil "BUS PLOT" v Chipscope?

X

xtcx

Guest
Imam program za FPGA, ki pošlje 14-bitni vrednosti, sine na DAC.Želim preveriti sinusni signal z chipscope's Bus parceli.Jaz sem lahko vidijo izhod IO linij v Chipscop, vendar ne morem najti ničesar o uporabi bus parceli .... Če je kateri koli strokovnjaki, kdaj so uporabili, da bi parcelo čas WRT podatkov, please help me.Also povedati me, če je možno, da zapiše sinusni signal od vrednosti DAC ?.... hvala

odgovoru na točko -2 (tudi, povej mi, če je možno, da zapiše sinusni signal od vrednosti DAC?) da je mogoče izkoristiti svoj prispevek k DAC in izvoz v izhodno datoteko, in šele raba matlab za to parcelo.

Citat:

Da njegove morebitne pipe prispevek k DAC in izvoz v izhodno datoteko, in šele raba matlab za to parcelo.

Dodano po 15 minutah:[quote = "realnočasovne podatke"]

tudi če ste parcelo podatke z uporabo chipscope Zgodba je na nekaterih določen sklop vzorcev, vzetih iz varovalnega pasu, velikosti, ki ste jih izbrali.tako da lahko greš s tem tako, da izvozite podatke proizvodnje valovno (file -> izvoz ukaz v c-področje uporabe) v nepodpisanih ali podpisani obliki v izhodno datoteko na requirment in samo parcelo v mlab

Hvala!ya ... bom videl, za to delovno mesto in rezultati čim prej ....Dodano po 54 minutah:Zdravo!, Sem se potrudil, kot ste rekli ... Ampak pri izvoznih možnosti, da daje le tri formatu (vcd.,. Asc,. Fbdh ).... Kako lahko izvozite datoteko v obliko zapisa Matlab? Prosim ... pomoč !.... I'm using chipscope 8,2 s Xilinx 8.2i

Ko zajem valovne oblike ga ne spremenite, da podpiše vrednosti in izvoznih kot ascii format.Zdaj bo izvoženo datoteko so podpisali vrednosti valovne oblike. To datoteko, ki jo tovor v mlab

Ja, sem!že izvoz z ascii format .... velik problem je, da dobim isto valovno v chipscope, matlab in v excel.Vse oblike valov ne izgledam kot nujen, vendar imajo vrsto vzpone in padce .... Vzorci niso pravilno dati .... Ko pa sem povezavo CRO DAC, dobim čisti sinewave na 2MHz.lahko chipscope res zajemanje \ parceli podatkov na tako visokih hitrostih ?.... Ali ste že kdaj storiti, da je pred ?......

Za vzorčenje 2 MHz sinusni val komaj 4 MHz takta, je dovolj. Težava ni v c-področje.Ali je sinusni signal se ustvari ena znotraj FPGA (mislim da si vprogramiranih vrednosti in kot branja). U lahko prilepite proizvodnja val, ki je narobe

Hej fantje!, Imam sinusni signal točno tako, kot sem pričakoval .... Vse, kar morate storiti je, da najprej izberete posamezni podatki zatiči, nato pa jih dodate nov avtobus.Ime je, kot želite.Nato označite s klikom na to.Sedaj kliknite Bus Plot v zgornjem levem (dvojni klik).S klikom na gumb teči, boste lahko dobili nekaj valovne oblike.Zdaj ne bo izgledal osnovni po vsem ... Zadnji popravek je, da morate izbrati "Reverse bus" možnost z desnim klikom novo ustvarjenih avtobus ... Zdaj pa ni čudno, če ste dobili sinusni signal "...
Če želite Kalyansrinivas,
To je zelo preprost in enostaven korak Kalyansrinivas ..... sem se potrudil načine, kot ste rekli ... Zdaj sem lahko parcelo val v matlab preveč ... pa ne doda convinient za izrisovanje podatkov v realnem času, kot Chipscope ne .!!!. tudi zajemanje in ubral val v resnici ne zdi smiselna s frekvenco, ker čeprav na prvi sem spremenil frekvenco mojega DAC ure, nisem mogel dobiti nobenih rezultatov seznanjeni ... . Vse, kar morate storiti je, da izberete "Reverse Bus option" nekako hvala prijatelj! ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back