Kdaj gremo za glave in noge celic v ulivnega moči?

P

pavanks

Guest
Zdravo, V modelov električnih ulivnega uporabljamo glavo in noge celice. Lahko katera koli od povej mi, ko gremo za glave in noge celic? Ali bomo uporabili tako glave in noge v nekaterih posebnih primerih? Pls podrobno pojasnite. Hvala

V večini oblikovanju sem videl, da samo izločiti domeno z uporabo glave celic. Ob noge celice naredi domena sekundarnega tla manj negativni kot glavni VSS ali tla. Njegova verjetno za isti namen, zato ga uporabljajo noge celice poleg popolnoma izolirati VSS2/GND2. to mislim, ni moje področje strokovnega znanja in izkušenj.

V večini oblikovanju sem videl, da samo izločiti domeno z uporabo glave celic. Ob noge celice naredi domena sekundarnega tla manj negativni kot glavni VSS ali tla. Njegova verjetno za isti namen, zato ga uporabljajo noge celice poleg popolnoma izolirati VSS2/GND2. to mislim, ni moje področje strokovnega znanja in izkušenj.
Torej, mislim, domena ima lahko tako glavo in noge celice? nogo celice Mislim, da je razlog za zmanjšanje prožnosti. kaj u pravijo abt to? Hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back