Katero orodje?

F

Friend9

Guest
Zdravo,
Jaz sem si prizadevajo za učenje, zato prosim dajte mi nekatere vaše izkušnje ..

Želim uporabiti Cadence orodij za simuliranje diskretnih komponent vezja, ki vsebujejo NPN, PNP tranzistorji, ki se prodajajo diskretne, kot so 2N2222 in uporov, kondenzatorjev, kot tudi nekaj verilog-vedenjske analogni bloki,
Ali lahko uporabljam Cadence Specre in Virtuso orodij za ta namen?
Bom moral dobiti nekatere design kit?

Če je še eno orodje, ki ima močno podporo in Vadnica ponudbe, kot Cadence, zato mi povej o tem ..

Please help,
Žal mi je, če moje vprašanje izgleda neumno, ampak res mislim, da boste pomagali.

Adijo,
Prijatelj,

Lahko uporabite Circuitmaker 2000 ali Multisim 7, tako so enostavne za uporabo in idealna za začetnike.

ibrahim03 wrote:

Lahko uporabite Circuitmaker 2000 ali Multisim 7, tako so enostavne za uporabo in idealna za začetnike.

ibrahim03 wrote:

ja, lahko uporabite u Kadenca orodja in u ne bodo potrebovali pri oblikovanju kit u delo s Verilog -
modelov in če u potreba to za modele za tranzistorje je prost komplet modela, da lahko u prenosom in uporabo iz naslednjo povezavo, vendar nisem poskusil
http://www.cadence.ncsu.edu/CDK.html

Friend9 wrote:containing NPN, PNP transistors that are sold discrete such as 2N2222

, and resistances, capacitors, as well as some verilog-a behavioural analog blocks
diskretnih komponent vezja, ki

vsebujejo NPN, PNP tranzistorji, ki se prodajajo diskretne, kot so 2N2222

in uporov, kondenzatorjev, kot tudi nekaj verilog-vedenjske analogni bloki

Citat:

Ne vem, ampak ne Cadence tudi omogoča, da se dajo takšne diskretnih komponent?

tj. ne IC design, ampak kakor v diskretne OrCAD, na primer, lahko dodate komponento, ki poznate njegovo številko ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back